RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 21. märts 2011

MATTI ILVES: RAHVUSLASTE EESMÄRKIDEST

                                   
               
                Eesti rahval on ka praegu valida, kas reeturerakondadega või rahvuslastega.

Valimised on läbi ja tulemused on kurvad, rahvuslased parlamenti ei pääsenud. See aga ei tohi meid heidutada, sest kaalul on Eesti riigi ja rahva tulevik, kas orjadena sulamine Euroopa Liidus loodava segaverelise rahva hulka, või kestme riigi ja rahvana veel tuhandeid aastaid.
Nüüd on meil neli tegusat aastat, et äratada rahvas surmaunest ja minna tugeva rahvusmeelse erakonnaga järgmistele valimistele. See eesmärk ei olegi nii utoopiline, kui esialgu tundub. Tuleb vaid vaadata meie naabrite soomlaste ja rootslaste poole ning võtta neist eeskuju. Rootsis on EL-u vastased rahvuslased-demokraadid juba parlamendis ja Soomes on rahvuslik partei Perussuomalaised lausa tulevaid valimisi võitmas, juhul kui võitu ei tule, saavad nad kindlasti arvestatava esinduse eduskunnas.
Tuleks arvestada ka sellega, et aeg töötab meie kasuks. Euroopa imperialistid teevad niivõrd enesekindlaid (nad arvavad, et võim on täielikult nende käes ja  maailmavalitsus peagi loodud - optimistlikest EL-u juhtide kõnedest), lolle, ebapopulaarseid otsuseid ja seda veel rahanduskriisi tingimustes, et see äratab ka tuimad eestlased lõpuks üles.
Alustada tuleks juba toimivast rahvuslaste ümarlauast ja seda laiendada kõigile eestimeelsetele parteidele ja organisatsioonidele.
Selleks soovin palju edu ja jõudu!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP