RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 22. märts 2011

NSBLOGI: Eestilt mädaeurole enam kui 2 miljardit

Posted in nsblogi@politician.com on 21. märts 2011 by TAAVI.R.
Agaralt käske täitev nukuvõim , mis enne eurot andis mõista, et Eesti makseid ei pea tegema, nõustus maksma sünagoogikasvandike eurounelma elus hoidmiseks 148 miljonit eurot ehk vanas vääringus üle 2,3 miljardi krooni maksumaksja raha.
 See tähendab, et niigi kreeni kiskuv eelarve kaotab lähiaastatel hulgaliselt raha. Isegi, kui lähiaastatel peaks tekkima  eelarves ülejääk, mis on vähetõenäoline, läheks see mitte infrastruktuuri vm vajaliku arendamiseks, vaid hoopis mädaeuro kooshoidmiseks ja seda majandusliku paigalseisu, töötuse jätkuva laes püsimise ja oluliste investeeringute edasilükkamise hinnaga.
Eriti kahestsusväärne on see, et antud raha läheb riikidele, mille elatustase Eesti omast tunduvalt parem ega sunni neid tegema samu ohvreid, mida siinne elanikkond on pidanud taluma.
ELiga liitumisel lubati elatustaseme jõudmist kiirelt ELi keskmisele tasemele, suurt kasu, kuid selle asemel oleme saanud ühe suure ohvri teise järel, ajaloo suurima majandusliku tagasilöögi, suure väljarände jne, jne.
Eurofondi tuleb teha sissemaksed alates 2013. aastast.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP