RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 17. aprill 2011

Lõunaosariikide vastupanu

Posted in nsblogi@politician.com on 16. apr 2011 by TAAVI.R.
Georgia osariigi parlament võttis hiljuti vastu senisest karmima immigratsiooni vastase seaduse, mis võimaldab senisest effektiivsemalt ohjeldada võõramaalaste illegaalset sissetungi. Näiteks on politseinikel nüüd õigus kahtlustatavalt nõuda tõendit, et ta on riigis legaalselt.
Arizona osariigist veerema läinud eelkõige latiionodest sisserändajate peatamiseks mõeldud meetmete pall on kanda kinnitamas ka teistes Lõunaosariikides, nagu Texas, Utah, Oklahoma ja Lõuna- Karolina.
Lõunaosariikide “iseteadlikus” pole meeltmööda Obama administratsioonile, mis proovinud seaduse kehtestamist keelata, kuid föderaalvõimu senine suutmatus peatada latiinode ja ka neegrite sissetungi üle Mehhiko piiri, mis toonud kuritegevuselaine ja survestanud kohalikku majandust, on sundinud lõunaosariiklasi tegutsema.
Omal ajal olid lõunaosariigid tugevaimad multikulti vastupanu keskused, mis võimude poolt maha suruti ja seejärel etniliste pingete all enim kannatasid. Lõunaosariigid on muuhulgas tuntud NASCARi, kantrimuusika ja ka muskelautode poolest.
Allikad:NSB ja Reuters
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP