RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 17. aprill 2011

MATTI ILVES: ALLASURUTUD SAKSAMAA

Saksamaale surutakse peale võitjate poole igavest süütunet maailmasõja vallapäästmise eest, tegelikkus on aga hoopis teine, millest siin blogis ka lähemal ajal kirjutan.
Praegu on aga olukord selline, et Saksamaal tuleb maksta holokausti ohvritele meeletuid summasid.
Saksamaa Liitvabariik – majandussurutise aegu – otsustanud tõsta „holokausti üleelanute“ toetusrahasid.
Väljaanne Junge Freiheit teatab, et Saksa LV on tõstnud väljamakse asutusele „Conference on Jewish Material Claims Against Germany“ 110 miljonilt 126 miljoni euro peale aastas. Vastava kokkulepe sõlmiti juudiasutuse ja Saksa LV rahandusministeeriumi vahel järgnevaks kolmeks aastaks. Tulevikukavad on juutide jaoks helged. Nimelt, kui „holokaustiohvrite“ arv iga aastaga kahaneb on plaanis 2013. aastal tõsta hüvitismakseid 136,7 miljoni ja 2014. aastal 140 miljoni euro peale (allikas: terra88.com).
Aeg-ajalt isegi Saksamaal on kuulda protestihääli, toon väljavõtte  Hajo Schumacher´i raamatust "Angela Markeli edu saladused": "Laiemale avalikkusele seni peaegu tundmatu CDU liidupäevasaadik pidas 3. oktoobril 2003 kõne oma kodupaigas Neuhofis Fulda lähistel, Ida-Hessenis, kohaliku CDU rakukese pidulikul koosolekul: Hitleri-aegsete kuritegude järel on Saksa rahvas iselaadsel, armutul viisil nende kuritegudega tegelnud, vabandust palunud ja miljarditesse ulatuvad kahjud võimaluste piires heastanud, seda eelkõige juutidele. Sel taustal esitan ma provotseeriva küsimuse: kas juudi rahval, keda me tajume eranditult kui ohvreid, on uuemas ajaloos ehk ka mingi tumedam pool, või olid juudid eranditult ohvrid, kahjukannatajad. Me oleme näinud kui tugevalt ja püsivalt kujundasid juudid revulutsioonilist liikumist Venemaal ja Kesk-Euroopa riikides. See lubab ka Ameerika presidendil Woodrow Wilsonil 1919. aastal anda hinnang, et bolševistlik liikumine oli juutide juhitud. Teatava õigustusega võiksime, võttes arvesse miljoneid hukkunuid selle revulutsiooni esimeses faasis, esitasda küsimuse juutide süüst. Juudid olid suurel arvul tegevad nii juhtimistasandil kui ka hukkamiskomandodes. Seetõttu võiksime juute teatava õigustusega pidada süüdlasrahvaks. See võib kõlada ehmatavalt. Aga see järgiks sama loogikat, millega sakslasi peetakse süüdlasrahvaks." Angela Merkel oli siis veel fraktsiooni esimees ja algul piirdus ta noomitusega, kuid talle avaldatud survel pidi Martin Hohmanni väljaarvama liidupäevafraktsioonist.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP