RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 2. aprill 2011

MATTI ILVES: KASAKAD - VENE VIIES KOLONN TÕSTAB PEAD

Eile teatas Vene telekanal PBK-1 Eesti uudistesaates pidulikult, et Eestis loodi kasakate organisatsioon! Tseremoonia toimus kirikus, kus kasakad tõotasid jääda ustavaks enda kodumaale.
Vikerraaadio teatas täna, et esimese aktsioonina istutavad kasakad Tallinnas puid ja pidid looma lausa puiestee, uudisest jäi mulje, et on sündinud uus "eestimeelne" vene organisatsioon.
Tegelikult on kasakatel eestimeelsusega samapalju ühist kui kurikuulsal Notšnoi Dozor´il ja kirikus vannet andes tõotasid nad ustavust mitte Eestile vaid jäänukimpeeriumile Venemaale, see ongi kodumaa, mille huvisid silmas peetakse.
Uuskasakluse eesmärgid pole muutunud. XIX sajandil tsaarivenemaal olid kasakad need, kes kinnstasid ja kaitsesid Vene võimu vallutatud aladel. Kasakad alustasid organisatiooni ja vägede taastamist juba NSVL-u lagunemise ajal, ja kui nad said Putini täieliku toetuse ja riikliku tunnustuse, on see protsess kiirenenud ning jõudnud ka endise NSVL-u või tsaarivenemaa aladele, nüüd siis ka Eestisse.
Meie liberaalvõimu tingimustes ei ole kaitset loota ei KaPo-lt ega ka riigivõimult, eestivastaste ühingute ja liikumiste eest.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP