RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 16. mai 2011

Aldo Roomere: Kui Jumal oleks loonud europaradiisi

alt

Ühel sombusel päeval (tagantjärele on raske tabada, mitmes Maailma loomise päev see täpselt oli), Jumal komistas, kukkus, lõi pea vastu kivi ära ja kaotas teadvuse. Mõne aja pärast tuli tal pilt taskust tagasi ning ta otsustas luua Europaradiisi. Euroopa alad olid talle silma jäänud oma mitmekesise looduse ning iluga ja Jumal mõtles, et seal oleks kena eksperimenteerida.
Kõigepealt vorpis ta valmis Aadama, too läks küll välimuselt veidi vussi, ka polnud tal mõistusega kõik päris korras, kuid Jumal ei heitunud ja asus koheselt projekt „Eeva“ kallale. Lauda ja tööriistu ette valmistades märkas ta silmanurgast, et Aadam, va laiskvorst, oli jälle magama keeranud ning üks ribi turritas tal inetu muhuna naha alt välja. Otsekohe sooritas ta Maailma ajaloo esimese iluoperatsiooni, kuid kokkuhoidliku ja rohelise mõttelaadiga Jumalana ei heitnud ta eemaldatud ribi prügimäele, vaid otsustas kasutada seda Eeva toorainena. Eevaga mässas ta tükk aega kauem kui Aadamaga – ikkagi naisterahvas ja seega üks keerukas elukas – ja see tükk inimest kukkus tal ka tunduvalt parem välja. Kenam silmale vaadata ja mõnus käegagi katsuda. Seejärel andis Jumal kahele esimesele inimesele suunava laksu tagumikku ja laskis nad euroloodusesse hullama.
Aga kukkumisest saadud muhk valutas, Jumala tuju polnud just kõige parem ning ta otsustas hakata kohe parasiite tootma, sest oma südame salasopis oli ta suur algriimi austaja ning „parasiitide paradiis“ kõlas ta meeltes juba jupp aega kauni meloodiana.
Nii sai Eeva täid pähe ning Aadam veidi teist sorti putukad kubemesse, solkmed soolikatesse, paelussi kõhtu ja lutikad maksa. Igaks juhuks lõi Jumal ka 47 erinevat sorti nahseent ja mõned jäledad kärbsed, kes oma mune inimese haavadesse pidid munema. Siis tulid Jumalal juba suuremad mõtted ja Eevale ta esialgu rohkem kingitusi ei teinud, kuna teadis niigi, et omavahel vallatlema hakates saavad Aadam ja Eeva teineteiselt kõik hüved niigi kätte.
Jumal vaatas ringi, jäi oma looduga üldjoontes rahule, kuid leidis, et mitmekesisusega on lood siiski kehvad. Ta lõi kohutava kiiruse ning entusiasmiga hulga kiskjaid, roomajaid, kahepaikseid ja muid koletisi, seejärel tegi valmis musta, kollase, pruuni ja punase inimese. Need lidusid kohe võssa, igaüks ise kanti. Jumal tegi igaks juhuks ka portsu emaseid värvilisi olendeid ja laskis needki ilma peale laiali. Siis lõi ta barbarid ja viimaks oma parasiitide projekti tippsaavutuse – poliitikud. Seejärel jättis ta Maailma mõneks ajaks lohakile ja siirdus korralisele puhkusele. Kuhu, pole teada tänaseni, sest Jumala teed ja teod on ettearvamatud ja tagantjärele tuvastamatud.
Kui ta tagasi oma tööpostile saabus, siis kihas Maal juba vilgas elu ja tegevus. Kerkisid linnad ja tõusid hinnad, sest Jumal oli oma parasiitide projekti käigus leiutanud ka raha. Vaid ühe jumaliku sõrmenipsuga oli ta raha idee istutanud mõne loodud inimputuka meeltesse ning samas oli ta loonud ka Ahnuse, Vaenu, Kadeduse, Korruptsiooni ja Sõja. Jumal oli oma geniaalsusest vaimustatud, sest nägi nüüd selgelt, kui väikesest asjast võib võrsuda tõeliselt SUUR! Siis plõksatas ta peas, just seal kukkumise tagajärjel saadud muhus, uus geniaalne idee – homoseksualism. Ta külvas selle idud kohe inimolendite meeltesse.
Mõnusalt muheldes viimistles oma Europaradiisi hoolikalt, see õitses, tootis, ehitas, arenes, kakles ja sõdis, kuid asi oli kuidagi ühekülgne, värvi oli vähe. Jumal vilistas ja võsast jooksid välja barbarid ja värvilised inimesed. Jumala sõrm tõusis ning barbarid ja värvilised kihutasid päkkade välkudes Europaradiisi poole.
Nüüd alles läks lahe möll lahti! Kaklemist, kuritegevust, sõda ja muud huvitavat, mida ülevalt põnev jälgida, tekkis aina rohkem. Pilt oli kaunis ja kirju, inimesed sigisid omavahel enneolematu kiirusega, tülitsesid kõige ja kõigi pärast, haigestusid imeliselt jubedatesse ja ravimatutesse haigustesse, tapsid üksteist kõige tühisemate asjade pärast ja kõike seda tohuvapohu liigutasid rahulolevalt irvitades Pankurid, kelle peades oli Jumala rahaidee võtnud kindla vormi – olla Jumal Maa peal! Jumalale see meeldis, sest ta oli juba pensionieale lähenemas ja oligi aeg vähemalt osa oma töödest ja ideedest delegeerida. Ta saatis Maale veel mõned suunavad signaalid ning läks uuesti puhkusele.
Taas maalähedasele orbiidile naastes Jumal ehmatas: linnad põlesid, inimesed märatsesid, rahvas voolas kõikjalt pidurdamatult Europaradiisi kokku, laevad uppusid ja lennukeid potsatas taevast kui rahet. Pommipildumine oli saanud suurmoeks ka sõjavälisel ajal, kuid ega seda sõjavälist aega enam polnudki eriti rohkem, kui vaid mõnes kaugemas ja eraldatud riigikeses. Moodi olid läinud ka kõiksugu demonstratsioonid, meeleavaldused, miitingud ja piketid, mille käigus tavaliselt kakeldi, lõhuti, märatseti ja põletati. Eriti agarad demonstrandid olid ka homoseksualistid ehk omasooiharad, nagu uus moevool Multikulti neid hellitlevalt nimetas. Peded pidasid pidevalt pidu, ehitasid endale kõrtse, abiellusid ja nõudsid teiste inimeste lapsi endale, et uusi pedesid peale kasvatada. Hooramine käis ka kõikjal täie hooga.
See kõik oli kõrvalt kena vaadata, aga Jumala jaoks oli seda juba liiga palju! Ta vihastas, hakkas jooma, kukkus tsüklisse, sattus Eestisse, tutvus tsükli kolmanda nädala teisipäeval Balti jaama bomžidega ja jõi end salaviinast surnuks.
Eevast sai odav prostituut, kes jõudis enne surma senitundmatusse suguhaigusse sünnitada arutu hulga väärarenguga lapsi. Aadam ei saa enam kunagi istuda, sest mustad homomehed on teda nii kirglikult armastanud, kuid kuna tal on Eesti kodakondsus, siis leidis ta hiljuti tööd Europaradiisi eliitbordelli uksehoidjana ning ta on eritariifi eest alati valmis vastu võtma sinnasaabuvate meeste suulisi väljakutseid.
Allikas: http://www.koguja.info/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP