RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 17. mai 2011

ÄRIMEES TIIT VÄHIST

Tuntud nõukogudeaegne nomenklaturist, kommunistliku partei liige, rahvarinde juhtfiguur Valgamaalt ning hilisem üleminekuaegne EV peaminister ning praegune ärimees Tiit Vähi süüditab Eestit vene-Eesti halbades suhetes ning survestab Eesti riiki ja valitsust, et need venemaa nõuetele kummarduksid.
Omanimelise valitsuse perioodil tuule tiibadesse saanud erastamisäri mullis omandatud haruldaste metallide tehase hiljutisest müügist Ameerika korporatsioonile Molycorp teenitud rahad on piisavalt suured, et Tiit Vähi saaks mängida suuri "ärimänge" ning vajadusel sisduda neid poliitikaga. Üheks selliseks poliitiliseks sidususeks on Vähi värske lubadus, et ta suunab raha Sillamäe nimelise linna turismilinnaks muutmisesse. Vähi märkis, et teeks seda juhul KUI Eesti poliitikas toimuvad muudatused, millised soojendaksid üles suhted venemaaga. Põhjendab ta oma survet äroloogikaga - investeerimise risk on vastasel juhul liiga suur.
„Nendeks investeeringuteks peab äriplaan kohe hakkama raha teenima ja loomulikult enne rahakulutamise nupule vajutamist me tahame teada, mida toob Eesti poliitika. Kui me vaatame Eesti-Vene suhteid, kui need jäävad külmutatuks või halvenevad veel, siis sadamasse investeerimiseks on poliitiline risk liiga suur” ütles Vähi.
Eelnimetatust tekib paratamatult lisamulje, et Vähi pühendaks oma raha äriprojektile, mis on suunatud praktiliselt ja ainult vene turismi teenistusega, sest kuidas muidu saaksid vene-Eesti külmutatud suhted muuta tema äriplaani riskantseks.
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP