RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 28. mai 2011

EUROOPA LIIT MUUTUB TOTALITAARSEKS LIITRIIGIKS: EL tahab nimekirja ELi vastastest

Posted in Ja liberaalid tuleb hävitada., nsblogi@politician.com on 27. mai 2011 by TAAVI.R.
Statewatch, tsiviilõiguste organ, mis tegeleb ELis seadusandluse monitooringuga, avalikustas, et Euroopa Liit tahab rajada andmebaasi, kuhu koondataks kõikide poliitiliste aktivistide andmed.
Andmebaas peaks sisaldama andmeid isiku, keda nimetatakse radikaliseerumisaktivistiks, perekonnaliikmete, majandusliku staatuse, tegevuste jpm asjaolude kohta.
Samal ajal on selgelt määratlemata, mis muudab inimese selleks radikaliseerumisaktivistiks. ELi dokumendid viitavad äärmuslastele, globaliseerumisvastastele, rahvuslastele ja mistahes liitriigi vastastele.
Andmete kogumisega peab hakkama tegelema EUROPOL, Euroliidu FBI analoog, mis võtvat andmeid liikmesriikide julgeoleku üksustelt.
Ilmseleglt muutub see katseks suruda maha oma poliitilised vastased, millega proovitakse nagu NSVLiski hävitada eri rahvad ja kultuurid ning sulatada need üheks liidurahvaks, keda siis lihtne oma poliitilisele tahtele allutada.
Allikad: democracymovementblog.blogspot.com, The Guardian, statewatch.org/ ja NSB
______________________
Jüri Lina kirjutab Europoli tegevusest: "On juba moodustatud Europol, kes seisab väljaspool eri riikide administratiivset kontrolli. Sel organil on õigus jälitada ka poliitilisi kurjategijaid ja isegi nende kõnelusi pealt kuulata. Seejuures pole suvatsetud täpselt defineerida, mida poliitiline kuritegu endast õieti kujutab. Nõnda on võimalik ka terroristideks liigitada ka tavalisi teisitimõtlejaid. Sellel kõikehõlmava võimuga politseiorganil puudub isegi põhikiri, paljastas 1995. aasta märtsis Rootsi ajakiri "Folket i Bild". Europolil on õigus koguda erinevate inimeste kohta andmeid ka igaks juhuks. Kahtlustus kuriteo suhtes võib isegi puududa. Interpoli rootslasest ülem Björn Eriksson avaldas "Dagens Nyheteris" 17. juulil 1995 kartust, et Europol kujutab enesest rohkem poliitilist toodet kui politseilist asutust."
M.I.


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP