RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 12. mai 2011

MATTI ILVES: KIRI AMETIÜHINGUTE KESKLIIDULE

Eilsest telesaatest "Foorum" ajendatuna kirjutasin Ametiühingute Keskliitu ja saatsin neile ühe blogi artikli. Täna sain ka vastuse:
Tere Matti
Suur tänu vihje eest, huvitav lugemine ja seisukohtade üle ka ei hakka vaidlema. Oleme selle teemaga kursis.
Mis aga puutub ametiühingute nõrkusesse siis selles osas on kõik töötajate endi kätes, iga organisatsioon on nii tugev ja omab niipalju võimekust midagi muuta, kui võimekad ning milline kogus on liikmeid selles organisatsioonis.
Meie poolt tellitud arvamusuuring näitab,et ametiühingute maine on kõige kõrgem just noorte hulgas, vanuserühm 19-29 aastased ja kõige madalam 59-69 aastaste seas, seega on meie tegevus suunatud eelkõige noorematele inimestela ja mina olen absoluutselt veendunud,et peatselt on käes see aeg kus tööandjatel ja valitsusel tuleb hakata arvestama meiega ja meie soovidega.
Lugupidamisega
Hannes Roosaar
Organisatsioonisekretär
Eesti Ametiühingute Keskliit


Täna Vikerraadios kutsus Jürgen Ligi meid ikka, hoolimata majanduskasvust, pingutama püksirihma ja lubas kunagi tulevikus rikkamat elu, nii kui liberaalvõim on alati teinud. Ma poleks veel mõni aasta tagasi osanud arvata, et asun teatud määral toetama ametiühinguid, ju siis on asi tõesti hull.
Meie ametiühingud, nii kui vastusest näha, veeretavad ka kogu vastutuse töötajate õlgadele. Just-kui ei olekski nende ülesanne laiendada ja tugevndada A/Ü organisatsioone
Foto: Mihkel Maripuu

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP