RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 31. mai 2011

Oma kultuurhoonetele raha pole, neegritele aga küll

Posted in Ja liberaalid tuleb hävitada., MAJANDUS, nsblogi@politician.com on 30. mai 2011 by TAAVI.R.
Hiljutistel Vanalinna päevadel toimus taaskord ka maailmavalu propageerijate eneseesitlus, kus näidati, kuidas kulutatakse Eesti antud raha erinevates x-riikides. Kui parafraseerida Paeti öeldut, siis olevat me ise nii rikkad ja kohustuvat seega andma raha teistele.
Eesti on agar annetaja. Samas saabub meile ka Euroliidu toiduabi. Miks? Ikka selleks, et Eesti riik ise pole võimeline(loe: ei taha) oma puuduskannatavaid elanikke abistama.  Mida siis teeb nukuvalitsuse juhitav Välisministeerium samal ajal? Nii kummaline kui see ka ei ole, toetab miljonitega mingeid x-riike.
Kindlasti saab selgrootu Paet selle eest nii mõnegi tunnustava õlalepatsutuse ja tunnustuse osaliseks.  Millegipärast tundub, et tegelikku välisminiteeriumi tööd eriti ei tehta. Pea kõik riigid kaitsevad ju ennekõike oma huve ja seda tehakse läbi välisminiteeriumite. Aga mis meil on? kaasanoogutajad, kompromissitud Brüsseli nõuetele alistujad ja rahva huvidest taandujad, kes agaralt teenimas välismaiste võimuklikkide huve.
Sellise suhtumise loogiliseks tulemiks on ka see, et eesti rahva raha loobitakse välisriikidesse. Samal ajal, kui meil Eestiski on kuhjaga kohti, kuhu see kuluks.
paet kuulutab, et meil on raha küll võõrriikidele raisata ja seda näitavad ka numbrid, sest oli ju eelmine aasta x-riikidele visata ümardatult 14 miljonit euri.
Kui raha on siis võiks veidi seda veidi köhida ka iga kell kokkukukkuvate Pöide kiriku ja Narva bastionite korrastamiseks. Tühjalt seisev Narva linn pommitati II maailmasõja ajal Punaarmee poolt kättemaksuks maatasa, sest neil ebaõnnestus Sinimägede joonelt läbimurdmine. Nürnberi protsessil, kus “õigust” mõisteti, esitasid venelased sakslastele süüdistuse Narva linna hävitamises, nagu ka Katõni massimõrvas. Imekombel olid Narva bastionid suurtematest purustustest siiski pääsenud. Aga nüüd, uhke ja vaba Eesti Vabariigi ajal bastionid lagunevad. Kas meie poliitikutel ei ole piinlik seda teada?
Ka Pöide kirik on Eesti ajaloos väga oluline. Olles ehitatud kindluskirikuna, on selle sisedekooris purustusi, mis on mälestus Jüriöö ülestõusust. Samas on osa ajaloolasi seisukohal, et Saaremaa kirikud ehitati juba muistsete eesti vanemate võimu ajal. Olgu nii-või-naa, Eesti ajaloole olulise objektiga on tegu ikkagi, ja selle ära laguneda laskmine on kuritegu. Kui kirik peakski kokku kukkuma, siis võib 100% kindel olla, et see on valitsuse ükskõikse poliitika tulemus.
Inimesed, kes tahavad aidata päästa Pöide kirikut, tehke seda! Vaata siia: http://www.poidevald.ee/info/pkirik.htm, Hansapangas on avatud Pöide Maarja kiriku taastamiseks annetuste konto: a/a 221039772450
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP