RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 14. juuli 2011

22. juulil asub Vabaduspartei taastama erakonna piirkondlikku struktuuri

Vabaduspartei - Põllumeeste Kogu juhatus otsustas alustada erakonna piirkondade taastamist. 1998. aastal, esimees Aleksander Einselni ajal olid piirkonnad olemas, nende esindajatest moodustati 33-liikmeline volikogu. Järgnevalt tagandati Einseln ametist ja erakond tasalülitati.

Reedel, 22. juulil kutsutakse kokku Tartu piirkonna ja Tartumaa piirkonna kogu koosolek. Kohale on peale otseste asjaosaliste (liikmed Tartus ja Tartumaa EW piirides) oodatud ka kõik teised erakonnaliikmed, kellel on tahtmist kaasa arutada erakonna piirkondliku ülesehituse teemal.

Väljavõtteid erakonna põhikirjast:
4.2.1 Igas maakonnas /nb! erakond lähtub EW haldusjaotusest/, Tallinnas ja Tartus moodustatakse Erakonna piirkond.
4.2.3 Piirkonna kogu valib oma liikmete hulgast salajasel hääletamisel kaheks aastaks 3–9-liikmelise juhatuse.
4.2.4 Piirkonna kogul on õigus teha piirkonna otsuseid, mis peavad vastama erakonna põhieesmärkidele, aga võivad erineda juhtkonna otsustest.
3.3 Erakonna liikmeks võetakse isiku kirjaliku avalduse alusel Erakonna piirkonna kogu juhatuse, selle puudumisel Erakonna juhatuse poolt.
4.1.4 Ühendus /erakonna algüksus/ registreeritakse ainult ühe piirkonna juurde ja on selle piirkonna juhatuse ees aruandekohustuslik.
4.8.1 Volikogusse kuuluvad Erakonna juhatuse, järelvalvetoimkonna ja aukohtu esimehed ning kaks volinikku igast piirkonnast.

Koosolekule pääsemise eelduseks on, et peab olema erakonna liige - vaatlejad ei ole oodatud. Liitumiseks tuleb täita ankeet http://www.vabaduspartei.ee/liitumine Liikmeks saab astuda ka kohapeal või saates juhatusele ankeedi e-kirjaga juhatus@vabaduspartei.ee

Vabaduspartei - Põllumeeste Kogu juhatus

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP