RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 13. august 2011

No pasaran! vaenu üleskütmine ja vasakpoolne migrandist terrorist Drambjan

Drambjan ja keskerakondlasest Maardu linnapea Bõstrov
Nii Rahvaliitu kui Ühendatud Vasakparteisse kuulunud ning ka Konstitutsioonipartei ridades kandideerinud eilse päeva "kangelane" Drambjan kirjutas: „On ilmselge, et Eesti valitsus on juba valinud kodusõja tee. Ei ole oluline, millises vormis hakkab see kulgema, aga verejõed, kriminaalne destabiliseerumine ja täielik vaesus kaasnevad sellega...
Trambjan jätkas: "Me oleme nende jaoks üksnes lambad ja orjad, oleme olemas vaid riigi rahakoti täitmiseks ja nende jõukuse tagamiseks. Ja mis iganes maske nad ei kannaks – neil on hundi lõuad ja hüääni natuur. Igaühest meist sõltub täna, kas me jääme elama õnnistatud Eesti demokraatias või aetakse meid palja tagumikuga ära neofašistlikust riigist.“
Nüüd tuleks meil küsida, kust on tulnud Eesti muulastel ettekujutus, et Eesti on fašistlik riik, kes rõhub venelasi ja idee, et eestlased on fašistid?

Mäletame, et hiljuti oli Keskerakonna venelastele suunatud valimisloosungiks "No pasaran!". Seda fraasi kasutasid Hispaania kodusõja ajal kommunistid, kes võitlesid fašistide vastu. Selline aasta-aastalt kestnud takistamatu muulaste ajude pesemine, nende Eesti riigi ja rahva vastu ässitamine on lõpuks vilja kandnud. See oli vaid ajaküsimus, millal mõni "ahistatud" muulane tõuseb "neetud fašistide" vastu. Keskerakond on ju alati rõhutanud, et vaid tema kaitseb "rõhutud venelasi", ja et Eesti riik on sisuliselt kuritegelik, kes neist ei hooli.
Hea, et praegu nii läks ja süütuid ohvreid ei olnud. Oleks aga tulistamine ja pommiide plahvatamine toimunud näiteks laulu- ja tantsupeo ajal, kus on aiaga piiratud territooriumil kümneid tuhandeid inimesi, oleks tagajärjed kohutavad. Et midagi sellist ei juhtuks, peavad Eesti riigikaitseorganid tõsist tööd tegema. Nüüd on aeg silmad avada, mitte neid ebameeldivate nähtuste ees kinni pigistada.
Drambanjan nimetas venelasi-muulasi Eestis orjadeks. Selles väites puudub igasugune loogika, sest ta isegi oli jõuka firma omanik ja igati priske kapitalist. Kuid ta kuulus Kommunistliku Partei mantli pärinud vasakpoolsesse Ühinenud Vasakparteisse. Kus on siin loogika - kapitalist, kes kuulub sisuliselt kommunistlikusse parteisse ja sõdib väidetavalt orja seisuses olevate muulaste eest ja Eesti fašistliku riigi vastu? Siin polegi mingit loogikat. On vaid pime viha, mida on takistamatult õhutanud nii Eesti venekeelne meedia, teatud erakonnad ning muidugi Venemaa.
Venemaa propagandasõjaga me toime ei tule, kuid seda enam tuleks üle vaadata see vaenuõhutus, mis toimub Eesti venekeelses meedias, kus avaldatakse teadlikult kallutatud artikleid (isegi eestlastele ja venelastele mõeldud sama artikkel suudetakse venekeelses versioonis netraalsest Eesti-vastaseks ümber teha!), millede kommentaariumites toimub sisuliselt kontrollimatu estofoobia. Kui ikka avaldatakse lehe esiküljel suur pilt, kus Ansipil ja Laaril on seljas natslik munder, ei saa siin kahest arusaama olla - sellega tembeldatakse Eesti ja tema juhid süüdimatult fašistideks!
Praegu püütakse jällegi Eesti venekeelses meedias musta valgeks rääkida. Nimelt püütakse igati õigustada massimõrva plaaninud Drambjani ja leida ikka kõigis teistes süüd, mitte mehes endas. See on nii tüüpiline Eesti venekeelsele meediale. Ikka on süüdi Eesti riik, mitte kurjategijad ise.
Samuti peab oma aastaid kestnud halvasti varjatud rahvastevahelise vaenuõhutamise eeest vastutama Eesti suurim vene erakond - Keskerakond! Te näete, kuhu teie valedel väidetel ja madalatele emotsioonidele suunatud loosungid on välja viinud. Poliitilise profiidi ja valimisedu nimel loodud "meie rõhutud-nemad fašistid" valelik ja primitiivne vastandamine peab lõppema. Seda pole peale sarnaste erakondade kellegile vaja.
Igasuguse rahvastevahelise ja eriti takistamatult vohava venekeelse meedia (ka üksikisikute, organisatsioonide) "fašistliku" Eesti-vastasele hüsteeriale tuleb piir panna. Kes seda viha külvab, peab vastutama oma sõnade ja tegude eest, sest neil võivad olla tõsised tagajärjed! Peab vastutama nii, nagu vastutas see koolipoiss, kes Interneti kommentaariumis soovitas juute "ahju ajada". Paraku, kui hiljem RusDelfis sama eestlastega soovitati teha, ei leidnud politsei võimalust menetlust alustada. Selline vahetegemine peab kaduma. See vaid suurendab karistamatuse tunnet. Nagu suurendas seda ka Pronksiöö mäss, mil mässajad jäid ilma lubatud karmidest karistustest. Vaenuõhutus on vaenuõhutus!

delfi.rahvahaal.ee

Pilt: ohtuleht.ee 
Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP