RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 18. september 2011

MATTI ILVES: ANDRUS ANSIP´I SUURHETK


Pildil on Eesti peaministri elu suurhetk, mis on kahjuks täiesti tähelepanuta jäänud meie meedia poolt. Andrus Ansip sai juudiorganisatsioonide kõrge auhinna tänuks tiheda koostöö ja antud lubaduste eest. Koostööst saate lugeda veel SIIT.
Praegune peaminister teenis enne kommunistlikku parteid, NSVL-tu tões ja vaimus, nüüd aga on leidnud endale uuded eesmärgid-väljakutsed EL-u ja juudiorganisatsioonide näol.
Lubaduste jagamisega ei ole ta ka kitsi. Lubadusete seas on koššertoidu erimärgistamine EL-s, loomade piinaval viisil rituaalse tapmise edaspidine lubamine, Eesti vastuhääl ÜRO hääletusel Palestiina riigi tunnustamise küsimuses, tiheda koostöö jätkamine Eesti juudi kogukonnaga ning pearabi Efraim Shmuel Kot´iga ja lõpuks on Ansip andnud lubaduse rajada Eestis suurejooneline mälestusmärk holokausti ajal hukatud juutidele.

3 kommentaari:

Anonüümne 19. september 2011, kell 04:23  

koššertoidu erimärgistamine EL-s

See oleks ju suurepärane, kui toidukauba sildilt saaks näha, et tegemist on koššerpasaga. Kui mõni toiduaine on judaistide seisukohalt iseenesest koššer, siis pole asi meile hull. Kui aga teatud toodang on spetsiaalselt rabide poolt "pühitsetud", siis kauba müügihind sisaldab ka tasu rabide sugugi mitte odavate koššerteenuste eest ning iga ostja maksab muuseas kinni ka selle "sisseõnnistamise", s.t. toetab oma kopkaga saatana sünagoogi. Vene rahvuslaste aktsioon "Koššertoit on saatana armulaud" võiks lisaks õigeusklikele pakkuda huvi ka laiemale ringile:
http://www.rusidea.org/?a=14000

Eraldi tooksin välja nimekirja http://www.rusidea.org/?a=14004, millest võiks toidupoodides käies abi olla ning kust võiks kas või põhilised värdjasfirmad nagu Nestle, Kraft jpt. meelde jätta. Olen isiklikult Eesti poodides näinud koššermärke ka mõnel nimekirjas puuduval kaubal (nt. Mivina kiirnuudlitel), nii et ka silte tasub vaadata. Edukat pasa boikoteerimist kõigile!

Matti Ilves 19. september 2011, kell 09:33  

Tänan järjekordse hea kommentaari eest!

Matti Ilves 21. oktoober 2011, kell 20:57  

Lisan veel seda, et kui arvastada meie kaupluskettides laiaulatuslikult leiduvaid geneetiliselt muundatud toiduaineid, siis on pakutud variant täiesti arvestatav.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP