RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 11. september 2011

VEIKO RÄMMEL: AVATUD EESTI FOND RAHASTAB PEDERASTIAT

Nagu alltoodud uudisest selgub tuleks Avatud Eesti Fond ümbernimetada. Näiteks - Avatud Eesti Homopropaganda ja Pederastia Finantseerimise Fondiks.

Nimetatud fond saab oma raha riigilt ehk maksumaksjatelt. Kas on keegi rahvalt küsinud, et kas me ikka soovime oma raha eest värdeluvormide heaolu ja ühiskonna lammutamist rahastada? Minu teada mitte. Ma ei taha kuulda juttu inimõiguste teemal. Eestis on palju üksikemasid ja paljud klassikalised pered on hädas tänu meie Brüsselile pugevale valitsusele. Neid ei aita keegi, aga vot pederaste on vaja abistada!

Kui leiad, et siiski Traditsiooniline pere vajab kaitset, siis anna allkiri siin. Lõpetame pederastia riikliku raastamise ja réklaamimise.

Helen ootab geirahvast OMA kohta
Helen Talalaev
Vallo Kruuser (Eesti Ekspress)
Juba nädal aega on Tallinnas Kaarli puiestee hubases korterkontoris avatud LGBT (lesbi, gei, bi, trans) inimeste OMA ehk “oma maailma avardamise” keskus.
Möödunud neljapäeva avatud uste päeval tegi Avatud Eesti Fondi toel loodud keskuse juhataja Helen Talalaev (32) külalistele ekskursiooni. “Siin on koosolekuruum, siia tuleb raamatukogu. Kontoriruumi tuleb minu laud (Eesti Gei Noored) ja MTÜ Seksuaalvähemuste Kaitse esindaja koht. Köök. See saab ilmselt kõige populaarsem olema,” arvab Talalaev ja vahetab paar sõna köögilaua taga istuva Heino Nurgaga Geikristlaste Kogust, kes samuti hakkab siin regulaarselt koosviibimisi korraldama. Helen on täis tegutsemisetahet ja ootusärevust, sest plaanis on palju — teavitustöö noortele, õpetajatele jne. Helen kutsub kõiki huvilisi ka väljastpoolt geikogukonda OMA kohta sisse astuma aadressil Kaarli pst 5-1 ja Facebookis märksõna “omakeskus” all.
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

4 kommentaari:

Anonüümne 12. september 2011, kell 09:57  

Väike tähelepanek: kui sa ei ole just George Soros, siis ei ole ei sinu ega meie raha Avatud Eesti Fondi tegemistes küll sentigi. Nad tegutsevad 100% ainult Sorose rahaga ja maksumaksjal pole sellega mitte mingit pistmist.

Matti Ilves 12. september 2011, kell 11:15  

Tegelikult seda hullem! Nii näeme, kuhu selle maailma vägevad meid viia tahavad.

Anonüümne 16. september 2011, kell 06:30  

ei vasta tõele, nt aastatel 1998-01 eraldati riigieelarvest 2879848 krooni, rohkem ei ole hetkel aega netti lapata...

Matti Ilves 16. september 2011, kell 07:34  

Tänan!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP