RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 22. september 2011

VEIKO RÄMMEL: KAS VASTUPANU ON TÕESTI LÕPPENUD?


On tore ja igati kiiduväärt, et meil selline päev on ning võõrvõimule vastupanijaid mäletatakse ja mälestatakse.

Kahjuks aga ei saa vastupanu lõppenuks lugeda. Nagu siis hävitas eestlasi ja eestlust punavõim nii teeb seda täna täpipealt samamoodi vasakpoolne eurovõim. Midagi ei ole muutunud, dialektika nagu õpetasid marksistid! Siiski erinevus on, tookord tehti seda hävitades meid füüsiliselt, nüüd kasutatakse ajupesu ja psühholoogilise sõja tehnikaid. Mõjub paremini muide. Me olemegi juba suures enamuses vaimselt tapetud ja muudetud suures enamuses võimetuks osutama vastupanu. Nõukogude võim häbimärgistas teisitimõtlejaid, kellest vast kuulsamad on Mart Niklus, Enn Tarto ja Tiit Madisson, levitades nende kohta otsest valet ja kuulujutte, soovides masside silmis hävitada nende renomeed. Täna toimib samamoodi eurovõim, vaatamata juttudele demokraatiast, siiski ei lasta teisitimõtlejaid ka täna meediasse.

Kuid, peab märkima, siis minevikus ei suutnud punavõim teisitimõtlejaid murda. Vast mälestusväärsem on märter Jüri Kukk. Samamoodi ei suuda seda ka purupunane eurovõim. Lõpetades Lehola Lembitu sõnadega: "Kuni siin maal on elus veel põlvepikkune poisike, kes suudab mõõka tõsta, seni me ei alistu!"

Piltuudis: Tallinnas tähistatakse vastupanuvõitluse päeva

22.09.2011 09:13
Täna hommikul asetasid kaitseminister Mart Laar ja Eesti üliõpilasorganisatsioonide esindajad pärjad Vabadussõja võidusamba jalamile, tähistamaks riikliku tähtpäevana vastupanuvõitluse päeva.
Keskpäeval peetakse samas Eesti Memento Liidu korraldatud kõnekoosolekut ning õhtul algusega kell 20 tähistavad üliõpilased päeva ühise laulmise ja kontserdiga, kus astub üles Taavi Peterson.
1944. aasta septembri lõpupäevil ei suutnud Saksa okupatsioonijõud Tallinnas võimu enam hoida. 19. septembril 1944 nimetas peaminister presidendi ülesannetes Jüri Uluots põhiseaduse kohaselt ametisse Eesti Vabariigi seadusliku valitsuse eesotsas Otto Tiefiga, Pika Hermanni tornitipus lehvis sini-must-valge. Nõukogude liikursuurtükid vallutasid 22. septembril 1944 aga Tallinna ning Otto Tiefi valitsuse päevad Eesti pealinnas olid läbi saanud.
Toimetas Merje Pors
___________________
Marksistlikust EL-u võimust lugege lisaks ka siit: http://rahvuslane.blogspot.com/2011/07/matti-ilves-euroopa-liit-rahvaste-ja.html  
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP