RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 19. september 2011

VEIKO RÄMMEL: TEISITIMÕTLEJATE SILDISTAMINE SÜSTEEMIMEEDIAS


Ma pean ilmselt selgitama, mida tähendab termin "süsteemimeedia". Tegu on Eesti ja ka muu Euroopa ametliku trüki- ja internetimeediaga, mis on tavaliselt ühe või kahe meediakartelli kontrolli all ja enamasti valitsusmeelne, toetades nii Eesti, kui ka Euroopa Liidu ametlikku poliitikat. Kriitilised teisitimõtlejate artiklid tavaliselt seal trükivalgust ei näe, kuna nad ei lähe kokku ametliku joone ja poliitikaga. Vastukaaluks on mitteametlik internetimeedia ja sotsiaalmeedia, blogid. Näitena; märgukirja traditsioonilise perekonna toetuseks ja homoreklaami vastu ei avaldanud ükski suure meedia väljaanne. Seevastu nn 41 kirja homoabielu toetuseks elik pederastia reklaamimiseks jahvatasid kõik pikka aega. Meie märgukiri nägi trükivalgust vaid alternatiivmeedias.

Seevastu kõik, kes julgevad selle värdilmingu vastu sõna võtta tembeldatakse süsteemitruu meedia poolt koheselt "homofoobideks!" Termin, mis tugineb Sigmund Freudi määratlusel ja on juba ammu kahtluse alla seatud, vastaste sildistamiseks sobib aga hästi, analoogselt kristlaste või ükskõik milliste usklike sildistamisega "usuhulludeks"! Rahvas massina ju ei tegele eriti mõtlemisega, teada asi ju juba Rooma aegadest ja nii seda edukalt kasutatakse võimudesse kriitiliselt suhtujate sildistamiseks.

Sama asi on nn rahvuslik konservatiivsete poliitiliste jõududega. Sellest on täna hästi kirjutanud infopartisan, rääkides Taanis toimunud valimistest.

Lõik postitusest


Palun selgitage, millises tähenduses kasutatakse Eesti Rahvusringhäälingu uudistesaadetes sõna "paremäärmuslased" ja kust see definitsioon on võetud, millega see on (teaduslikult, politoloogiliselt) põhjendatud, sest tavapäraselt on seda sõna kasutatud natsionaalsotsialistide kohta, aga ainuke selles tähenduses paremäärmuslik erakond Taanis on Taani Natsionaalsotsialistlik Liikumine, mis ei osalenud valimistel ega ole omanud mingit mõju ühegi Taani valitsuse poliitikale! Miks soovib ERR näidata paremäärmuslasi mõjukamatena kui nad on? Kas selline tegevus ei kujuta endast ohtu demokraatiale? LOE EDASI

Ma arvan kommentaarid liigsed olevat. Kokkuvõtteks võib väita, sildistamine on liberaalpopulistliku ja vasakpoolse võimukartelli relv psühholoogilises sõjas oma võimu kindlustamiseks ja oponentide ellimineerimiseks.
Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP