RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 29. november 2011

MATTI ILVES: MAADEVAHETUSE ÄRI KÄIB EDASI

Ei ole veel lõppenud maadevahetuse kohtuprotsess ja ühtegi süüdlast pole vanglasse paigutatud, võib ka juhtuda, et süüdistatavad pääsevad terve nahaga. Ärimees Toomas Annus on jõudnud oma advokaadi Leon Glikmani vahendusel nõuda Kapo jälitustegevuse ebaseaduslikuks tunnistamist. See protsess on veninud juba aastaid ja lõppu pole näha. Pealegi pole maadevahetuses midagi egaseaduslikku, tegemist on Riigikogus heaks kiidetud protseduuriga. Aga need protseduurid on sellised, mis lubavad üpris kergelt lausa korruptiivseid tehinguid.
Kõigest sellest hoolimata käib maadevahetuse must äri täie hooga edasi. Mulle sai teatavaks fakt, et Kinnistu Merimetsa ja Stroomi ranna kõrval vahetati hiljuti Keit Pentuse allkirjaga ja korraldusel mõttetu looduskaitsealuse maaga ja riik kandis kahju hinnanguliselt 1,5 miljonit EUR.

# Kinnisasi: 78406:601:0023
# Pindala: 1,4776 ha
# Sihtotstarve: elamumaa (100%)
Riigimaa 104 kat nr 78406:601:0023

Kui riik sai kahju, siis pidi keegi kasu saama ja arvan, et kasusaajad olid ärimees, kes maa vahetuseks ettepaneku tegi, ning erakond kuhu kuulub selle maadevahetuse tehingu riigipoolne teostaja.
Foto: Ilmar Saabas

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP