RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. november 2011

MATTI ILVES: MOBIILTELEFONIDE JA MIKROLAINE AHJUDE OHTLIKUSEST

Meile on aeg-ajalt räägitud, et mobiiltelefonid on ohtlikud tervisele, siis aga on see info jälle ümber lükatud. Proovin nüüd tuua veidi selgust antud küsimusse.
Alustuseks võite korraldada ühe katse. Võtke üks toores muna, asetage see kahe mobiiltelefoni vahele, samas lülitaga sisse raadio ja helistage ühelt telefonilt teisele. Muna "keetmine" võtab nii aega 40...60 minutit, olenevalt sellest, kui kõva muna soovite. Muidugi ei ole seda muna soovitav süüa.
Samuti toimivad elektromagneetilised kõrgsagaduslikud raadiolained mobiiltelefoniga rääkides ka teie aju rakkudele, need lihtsalt tasapisi hävivad. Teadlased on korraldanud katseid inimeste seas, kes suhtlevad palju mobiilidega, umbes tund päevas ja seda vähemalt aasta jooksul. Kompuutertomograafilised uuringud on näidanud täiesti ilmselgeid ajakahjustusi. Tehtud on ka loomkatseid, hiirtel ilmnevad mobiittelefonidele vastavas kiirgusväljas viibides kahjustused juba nädala või kahega ja mitte ainult ajukahjustused vaid ka siseorganite muutused.
Inimestele põhjustab intensiivne mobiiltelefonidega rääkimine altzhimeri tõbe ja meestel saavad kahjustatud ka spermastosoidid ja seetõttu järgneb viljatus.
Pikemad kõned soovitatakse teha kasutades "hans free" süsteemi. Lastele on aga parim mitte mobiili ostagi, või siis seada sisse range kontrollsüsteem selle kasutamise osas.
Nii, kui nüüd selgunud on väga kahjulik ka mirsolaine ahjudes valmistatud toit. Üks töökaaslane kunagi kurtis, et tema hundikoer keeldub söömast mikrolaine ahjus valmistatud toitu. Naersime veidi ja jõudsime veendumusele, et loomad on ikka targad.
Aga asi on naljast kaugel, kuna nendes ahjudes valminud toit kaotab kuni 90 % oma toiteväärtusest ja lisaks toimuvad ka muutused, mille tagajärjal tekkivad kanserogeensed ained. Pikaajaline sellise toidu tarbimine võib põhustada pöördumatuid tagajärgi.

Need on vene teadlaste andmed ja seetõttu just usaldusväärsed. Olen kindel, et Euroopa Liidust ei tule mingeid direktiive ega hoiatusi. Globalistid on mitmetes kõnedes muretsenud inimeste arvu plahvatusliku kasvu (nüüd juba 7 miljardit) pärast ja selle piiramiseks on kasutusele võtud juba mitmed abinõud, nendega saate tutvuda SIIN.
Mobiiltelefonide ja mikrolaine ahjude tootjad hoiavad sellise info muidugi saladuses teatud põhjustel.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP