RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 30. detsember 2011

Indias hambad korda 1 EUR,iga

postitas Pampa parem-ikka-kui-kodus-ise-teha osak.
tervis Tundmatu Sõdur kirjutab: "Eestis on palju on räägitud hambaravi kättesaamatusest vaesemale elanikkonnale. India 4 minutine lühidokumentaal tutvustab tänavatohtreid, kes aitavad vaesemaid hädalisi kõigest 80 ruupia eest. Hambaravi köögipoolega hästi kursis olev dr.Singh räägib, et ainus vahe nende ja rikaste arsti vahe on uhked toolid, ventilaatord, teenrid, röntgen ja muud mänguasjad. Doktor nuriseb, et kallid arstid küsivad liiga palju raha mida normaalsetel inimestel pole maksta ning ei leia oma töö sugugi keerulise olevat. Dr. Singh on suure kogemusega, teinud erinevaid tehnilisi töid ning on parandanud isegi jalgrattaid. Seetõttu teab ta hästi, kuidas töötada viiliga, tangidega ning muude kõikvõimalike käsitööriistadega. Dokumentaal on varustatud ingliskeelse subtiitriga nii et võimalikel patsientidel ja samuti kvalifitseeritud võõrtööjõu sisse toomisele mõtlevatel kodanikel ei tohiks arusaamisega probleeme tekkida. Film ise siin"

Allikas:  http://minut.ee/
______________________
Ansip külastas hiljuti Vietnami, sellest visiidist eriti palju infot ei antud ja ajakirjandus arvas, et see oli pigem turismireis. Võib aga arvata, et tegelik eesmärk oli hoopis enda riiki uute inimeste toomine ja siia veelgi odavama tööjõu saamine, Eestist põgenevate eestlaste asemele.
Tagasiteel oleks ta siiski võinud külastada ka Indiat ja võtta sealt kaasa mõned  hambatohtrid, siis oleks meie  hambututel ja katkiste hammastega vaestel ja pensionäridel võimalik edaspidi ka hambaid ravida.
M.I.


2 kommentaari:

Gio. Ve. 30. detsember 2011, kell 11:16  

Head Uut Aastat!
Buon Anno Nuovo!

Matti Ilves 30. detsember 2011, kell 12:13  

Tänan. Samad soovid ka Teile!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP