RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 7. jaanuar 2012

BHR karjub

                                Vastulöök ajalehele "Moskovski Komsomolets Estonia"
Reede, 06 jaanuar 2012 17:41 BHR on eksisteerinud internetiavarustes juba aastaid. Tema külastajate arv on ületanud 4,3 miljoni külastuse piiri.
Eelnimetatud näitajad hoiavad elus lootust, et BHR kaudu internetiavarustesse lastud karjed kord ka sihtpunkti, e. otsustajateni jõuavad.

Ja kui varem mitte siis vähemalt sellel ajal, kui kord võimule tulevad ühiskonna stabiilsust, tugevust, rahvuslikke ja konservatiivseid väärtusi ning -huve hindavad EESTI RIIGImeelsed poliitilised jõud.

Oma eksistentsi aastate jooksul on BHR palju-palju kordi rõhutanud ühesuguseid mõtteid, et need rahva  mõistmise ning võimujõu ookeanile ulpima jäädes võõristust ei tekitaks vaid ükskord elu loomuliku osana omaks võetaks ning ühiskonnas normidena ka kehtima hakkaksid. Kasvõi tavanormi väärtuses.

Üheks selliseks BHR'i karjatuseks on olnud ja jäänud soov, et Eesti riigis valitseksid, valiksid ja oleksid valitavad (kõikides võimutasandites) ainult EESTI kodanikud, et avalikus sektoris nagu ka riigiorganites saaksid tööd just Eesti riigi kodanikud ning see, et meie riik lõppudelõpuks väärtustaks kodakondsuse. Sellise asjaolu ellujõudmine annaks kodanikule riigitunnetuse ja vastupidi. Riik peab austama kodanikku ja kodanik riiki.
Ei ole õige küsimus, mida tihti esitada armastatakse, et kas riik on kodaniku jaoks või vastupidi. Selline küsimuse püstitus on populismi musternäide.
Riik ja kodanik on (vähemalt peaksid olema) seotud vastastikku - nii huvide kui pühendumise kaudu. Teisisõnu - riigil on õigused ja kohustused kodaniku ees ja vastupidi.
Samas aga kodanikukasvatuse juurde nagu ka kodanikuks kasvamise juurde kuulub tõik, et kohustused pole eraldatavad õigustest.

Meie ühiskonna suureks probleemiks ongi ju see, et kõik nõuavad ÕIGUSI ja räägitakse ÕIGUSTEST, kuid KOHUSTUSTEGA sidumine on justkui mingi tabuteema või poetatakse selles osas midagi vaid mokaotsast.

Aga kogu eeltoodu ehk siis BHR järjekordne (korduvalt korduv) karje on suunatud taas netiavaruste kaudu Maarjamaa inimeste poole, sest järjekordselt on paljastunud väike, kuid vastik faktikene meie riigimasina töös.
Seda mudiugi eeldusel, et kohalikku omavalitsust ikka peetakse riigimasina osaks, mitte aga eraldisesivaks, omaette eksisteerivaks rgiks riigis või mingiks asjaks iseeneses.

Tänane venekeelne Delfi pajatab nimelt loo, mis rahulolematuse fakti selgelt esile toob.
Selles artiklis räägitakse keskerakondliku Narva linnavalitsuse tegemistest ja juba ainuüksi artikli pealkiri annab selgituse BHR'i rahulolematuse põhjusele. See kõlab nii: "Narva linnavalitsuses töötab venemaa kodakondsusega endine KGB töötaja"

Lühidalt siis - Eesti riigi tundlikus ja valutavas kirdeosas, mis asub kiviviske kaugusel venemaa poolt okupeeritud Eesti territooriumist, töötab rõõmsas rahulolus omavalitsuse juhtstruktuuris Eesti riigile vaenuliku organisatsiooni endine töötaja.
Aga sama organisatsiooni töötaja, sõjaväelane ja luurespioon, venemaa endine ning tulevane president ja praegune peaminister Putin on juba  kord rõhutanud, et KGB's endisi ei ole.

Palju õnne Eesti ja head algavat võtlusaastat Eestimaa huvide eest võitlejatele.

BHR
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP