RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 16. jaanuar 2012

MATTI ILVES: EESTI VALITSEMINE ON EBAÕNNESTUNUD

Lugesin "Postimehe" artiklit - Järvamaale võib jääda kaks gümnaasiumit. Haridusminiseteeriumi hinnang on selline, et maakonnas tuleb sulgeda Aravete, Koeru ja Järva-Jaani gümnaasiumid. Seega jääb terve maakonna peale ainult kaks gümnaasiumi, Paides ja Türil. Selline olukord on lausa katastroofiline ja näitab seda, et Eestis on asjad väga halvad. Olukord on sama halb enamuses maakondades.
Inimesed põgenevad Eestist (umbes 140 000 inimest on siit lahkunud), vaesus süveneb (lugege SIIT), lastetoetus on tühine (pole tõusnud üle 6. aasta), tööpuudus suur, milline oleks see veel siis kui välismaal töötavad kodanikud peaksid Eestis tööd otsima ja tulemus - gümnaasiumide sulgemine.
Kartelliparteidel tuleks tunnistada, et nad pole valitsemisega hakkama saanud! Valitsusel on aeg tagasi astuda ja presidendil kuulutada välja ennetähtaegsed Riigikogu valimised.

Põhiseaduse § 78. Vabariigi President: 3) kuulutab välja Riigikogu korralised valimised ja vastavalt põhiseaduse §-dele 89, 97, 105 ja 119 Riigikogu erakorralised valimised.

Seda on aga oodata liiast, hoiavad ju valitsuserakonnad võimust kinni nii, et see on neile muutunud lausa eluküsimuseks. Olukorda riigis püütakse rahvale ilustada meeletult kuuleka meedia propaganda ja statistika võltsimisega. Statistika võltsimisest lugege lisaks SIIT.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP