RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 29. jaanuar 2012

MATTI ILVES: POPULIST ERAKONNA ESIMEHEKS

"Postimees" kirjutab: "IRLi valis täna Tallinnas Nokia Kontsertmajas toimunud suurkogul erakonna juhiks Urmas Reinsalu ning aseesimeesteks Ene Ergma, Juhan Partsi ning Tõnis Lukase, erakonna auesimeheks valiti Mart Laar."

Nüüd võib siis kindlalt ütelda, et IRL on lõplikult minetanud rahvuslik konservatiivse maine riismed, mis seni veel olid ja asunud lõplikult populistliku liberalismi teele.

Reinsalu on tuntud populist, kuulsaks sai ta sellega juba 2004. aasta valimistel. Käis ta ju siis valimistepäva hommikul Kaarli kirikus palvetamas ja ei unustanud ka TV võttegruppi kohale kutsumast. Selline silmakirjalik käitumine on rahval veel hästi meeles.
Samuti hooples Reinsalu ühel koosolekul, et omadele me liiga ei lase teha ja kui teil on vaja juriidilist abi, siis erakonnalt ka seda saate. Andis ka nime, kelle poole hätta jäänud parteilane võib pöörduda. Eriti sümboolne tundub see elamislubade skandaali valgusel, ilmselt juristide kaasabil rakendus jälle täiuslik JOKK-skeem ja süüdlased pääsesid vaid ehmatusega.

Tegelikult on see tõsistele rahvuskonservatiividele ainult hea ja annab puhastunud Rahvaliidu ja Eesti Rahvusliku Liikumise baasil loodavale konservatiivsele erakonnale eriti head väljavaated hakata tulevikus esindama suurt enamust rahvuslikult mõtlevaid inimesi.
Jääb vaid soovida uuele loodavale erakonnale edu eestlaste rahvuslike huvide kaitsmisel!

Fotol: Reinsalu 2004 palvetamas

1 kommentaari:

Anonüümne 29. jaanuar 2012, kell 11:52  

Valimisloosung oli: vanaema rõõm.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP