RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 19. jaanuar 2012

Nigel Farage EL-i olemusest

Nigel Farage - Sündinud 3. aprilli 1964. Briti poliitik. Vaba ja Demokraatliku Euroopa fraktsiooni kaasesimees. Suurbritannia Iseseisvuspartei juht. Tuntud oma otsekoheste sõnavõttude poolest. Temal on Euroopa hetkeseisu ja tuleviku kohta öelda järgmist:
Tulevaste põlvkondade lastele räägitakse lugu. Neile räägitakse, et kunagi ammu oli Euroopa jagatud kaheks. Selle keskel oli suur müür. Ja ida pool elavad inimesed olid väga vaesed, neil ei kehtinud demokraatiat ning nad elasid kurja süsteemi all, mida nimetati kommunismiks, mis tappis miljoneid oma inimesi.

Aga oh seda õnne – müür langes ja meile tekkisid 27 rahvust ning 500 miljonit inimest elasid demokraatias ja rahus.
Aga kahjuks… kahjuks… Ei, lugu jätkub. Ma kinnitan – lugu jätkub.
Esimene kord kui mulle nõnda aplodeeritakse ja mul on kiusatus, mr Verhofstadt, mul on kiusatus istuda maha, aga kui ma võiksin, siis kahjuks lugu jätkub. Võimurid muutusid väga ahneks – nad tahtsid raha ja võimu. Nii nad taastasid valed ja pettuse ning lavastasid kõige imetlusväärsema, bürokraatliku riigipöörde, mida maailm on kunagi näinud.
Aga selleks nad ei vajanud laskemoona – nad olid palju kavalamad, palju salakavalamad. Mis nad tegid, oli uus leping – seda nimetati Lissaboni lepinguks – millega nad andsid 27. inimesele täieliku, piiramatu võimu. Nendest said inimesed, kes tegid kõik seadused. Muidugi neil juba oli riigilipp ja hümn, aga nad läksid uue riigi ehitamise teele. Nad ignoreerisid inimesi ja mis nad tegid – kas nad teadvustasid seda enesele või mitte – oli tolle sama kurja süsteemi rekonstruktsioon, mille all Ida-Euroopa inimesed elasid varemgi.
Uskumatu fakt oli see, et paljud „uued bossid“ töötasid eelnevalt ka tolle kurja süsteemi jaoks. Muidugi oli plaan mõrane ja nende kujuteldav rahaline plaan kukkus kokku, aga ikkagi uued bossid ei kuulanud inimesi. Ei, nad muutsid elu järjest raskemaks, nad panid kümneid miljoneid inimesi vaesusesse elama; nad piirasid inimeste sõnavabadust ja lõpuks pidid inimesed kasutama vägivalda, et saada tagasi oma rahvusriigid ja demokraatia. Ja selle loo moraal on, et nad ei ole midagi õppinud ajaloost.
Euroopa parlamendi liikmed, enne kui annate selle komisjonile võimu, meenutage, et 60 aastat tagasi langes Euroopale raudne eesriie. Aga nüüd, selle komisjoni abiga, on rajatud „raudne majanduslik rusikas“ ja see annab tunda Kreekas juba täna. Me ei saa rajada uut riiki...

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP