RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 25. jaanuar 2012

"Occupy Wall Street" liikumine saab muusikute toetuse

postitas doc hit-the-dj osak. 1:57 25. jaanuar, 2012
muuzika Selle aasta kevadel peaks müügile jõudma album "Occupy This Album", mis pühendatud liikumise "Occupy Wall Street" toetuseks. Osalevad selles projektis ka üldtuntud nimed - Yoko Ono, Willie Nelson, Crosby&Nash, Rage Against The Machine kitarrist Tom Morello, Devo, Mogwai ja Ladytron. Mõned nendest osalesid ka miitingutel oma muusikaga. Kogu tulu muusikapalade müügist läheb liikumise toetamiseks. Seega tasub huvilistel rahakoti raudu lahti tegema hakata kui muusikute looming hingele hea tundub.
Allikas: http://minut.ee/

1 kommentaari:

Anonüümne 26. jaanuar 2012, kell 14:41  

OWS on samasugune "opositsioon", kui seda on anarhistide, kommunistide, feministide, hipide jne mäsud. St viljatu lärm ja tsirkus, jättes mulje vägevast vastupanust, mis oma tegevusega iseend diskrediteerib.

Üritust toetab rahaliselt muide juut Soros ise, kes kuulub teatavasti "eliidi" tähtsamate tegelaste ja finantsbandiitide hulka.

Kõnekas on seegi et üritust toetavad peavoolu muusikatööstuse etableerunud dinosaurustest artistid nagu Nelson, NAsh ja Young, jääb veel vaid oodata Bono ja Madonna ühinemist. Rokk rahu ja rahvaste sõpruse heaks!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP