RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 9. jaanuar 2012

Õige!

Ungari parlament võttis reedel vastu seaduse, mis teeb opositsioonilised sotsialistid vastutavaks varem valitsenud kompartei kuritegude eest.
“Ungari Sotsialistliku Töölispartei õigusliku järeltulijana kannab Ungari Sotsialistlik Partei (MSZP) kogu vastutust, mis koormab riigiparteid,” öeldakse põhiseadusparanduses.
Rahvuste hävitajad on endiselt võimul.
MSZP-d peetakse vastutavaks kui “ebaseaduslikult omandatud vara pärija, kui diktatuurilt demokraatiale üleminemise ajal ebaseaduslikult hangitud saagist kasusaaja, ning seoses isikliku kontinuiteediga, mis vana ja uut parteid omavahel seob,” öeldakse paranduses.
See loodi 1990. aastal Ungari komparteist MSZMP, mis oli riiki erinevate nimede all alates 1947. aastast valitsenud.
Reedel vastuvõetud seadus kuulutab, et “Ungari riik ei saa tugineda kommunistliku režiimi pattudele”. Režiimi liidrid rikkusid seadust ja “reetsid rahva”, nende kuritegude hulka kuuluvad elujõulise kodanluse purustamine NL-i abil pärast Teist maailmasõda, kodanike tapmine ja piinamine ning 1956. aasta Nõukogude Liidu vastase ülestõusu mahasurumine.
Samuti võetakse kompartei endistelt kõrgetelt ametnikelt riiklik pension.
Kui 1989. aastal nähti Berliini müüri langemist, peeti seda kommunistliku utoopia lõpuks. Reaalselt olid toimunud muudatused kohati väga kosmeetilised. Lagunenud kommunistliku partei asemele tekkisid uued vabaduse, isamaalisuse, vendluse jms lööklausete taha varjunud rakukesed, milledesse endised tippkommunustid valgusid ja paljud tänaseni tegutsevad.
Liberalism viib kommunismini ja see omakorda tsensuurini. Sedasi on ka läinud. Mõnel pool ajutiselt taandunud tsensuur on tänaseks saavutanud mõõtmed, kus igat poliitkorrektse doktriini vastu eksinut võib kergelt tabada vihkaja, rassisti vm tiitel. Ei ole võimalik arutleda etniliste gruppide vahel lahvatanud probleemide olemuse suurusest või “kasulike immigrantide” rünnakutest põlisrahva elurajoonide vastu ilma, et ei lendaks rassisti tiitel või ei prooviks võim sind kinni panna.
Nagu varem, proovitakse ka nüüd hävitada rahvuskultuurid, et tagada punastele võimukartellidele seeläbi sekkumatu valijaskond.
Ungari eeskujul peaksime ka meie vaatama, kas need, kes nimetavad end rahvasaadikuteks ja endal suva järgi palka tõstavad, esindavad ikka meie rahvast või mõnda rahvusvahelist huvigruppi?
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP