RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 16. jaanuar 2012

Okupandid võeti Eesti leivale

Saada sõbrale
Venemaa riigiduuma ratifitseeris eile hilisõhtul Eesti-Vene pensionikindlustuse koostöölepingu, mille E(NS)V sotsiaalminister Hanno Pevkur ja Venemaa suursaadik Eestis Juri Merzljakov allkirjastasid Tallinnas 14. juulil 2011.a. ja E(NS)V Riigikogu ratifitseeris 28. septembril 2011.a. http://www.nommevalitsus.org/?p=8838 .
Võib konstateerida, et i-le on lõpuks punkt peale pandud, sest kõnealune leping laieneb ka Eestis elavatele nn. Vene sõjaväepensionäridele, kes siiani said pensioni Vene Föderatsiooni riigieelarvest, kuid alates tänasest hakkavad seda saama E(NS)V riigieelarvest.
Juriidiiliselt tuleb käesolevat lepingut käsitada endastmõista okupatsioonivõimu kahe erineva tasandi (kesk ja kohaliku) omavahelise leppena nagu eelnevaidki omataolisi, alates 12.01.1991.a. Eesti-Vene lepingust http://www.nommevalitsus.org/?p=8354 , mis sellele okupatsiooni kinnistamise protsessile aluse pani, rahva enamuse tahte vastaselt (80% oli vastu) sõlmitud juulilepetest http://www.nommevalitsus.org/?p=4775 , etc.
Faktiliselt aga... Nagu üldteada, maailma valitseb kapital ja alles üleeile anti teada, et Putini klann on maailma rikkaim perekond http://www.nommevalitsus.org/?p=8837 . Seega on tal ka piisavalt mõjujõudu dikteerimaks oma tahet... kummardajaid on jätkunud läbi ajaloo alati.

14.jaanuar 2012

Ahti Mänd

Allikas: http://www.nommevalitsus.org/?p=8839

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP