RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 31. jaanuar 2012

Salavideo IRL-i kodutülist

IRLi sisekonflikti avalikustamise järel peeti augustis erakonnaga tuline volikogu istung. Kuigi kõik seal räägitu pidi jääma omavahele, lindistas üks kohalviibinu koosolekut salaja.

Toonane IRLi esimees Mart Laar ütleb videos, et tema arvates meenutab see koosolek EKP 1950. aasta foorumit, kus langesid terava kriitika alla teisitimõtlejad ja haritlased.

Lindistatud volikogu istungil avaldatakse survet Tõnis Lukasele, Andres Herkelile ja Tarmo Kruusimäele, et nad erakonnast välja astuks.
Allikas: http://www.ap3.ee/Default.aspx?PublicationId=2e473afb-53ba-4da4-8007-a15be7b59f2d

3 kommentaari:

Anonüümne 1. veebruar 2012, kell 11:13  

See video pani sügavalt ohkama. Mõtlemise puudus, analüüsivõime puudus ... valus oli vaadata, kuidas Tõnis Lukast maha tehti. Tõe rääkimine erakonna sees on siis respublikaanide ja muude töllide poolt põlu all. Ega Laar pole parem.

Jaak Vackermann 3. märts 2012, kell 10:56  

Tere lugupeetavad!
Minul oli tavapäraselt fotoaparaat, millega saab ka videot teha, kaasas, kui läksin suvepäevadele. Kuna ei olnud iial varem viibinud volikogu istungil, siis otsustasin ajatäiteks seda teha. See, mis seal toimus, rabas mind. Ma nimetaksin seda jõhkraks sisedemokraatliku debati mahasurumiseks. Ma andsin selle materjali sõbrale, kes ise ei viibinud seal. Sellest tunniajasest salvestusest tehti 20 minutine. Kui esimehekampaania ajal kirjutas Liisa Pakosta oma blogis artiklis "IRL: Inimlik erakond", et on debatti oluliseks pidav kandidaat ja seda toonitas ta ka oma tutvustavates kõnedes, siis ma soovisingi temalt hinnangut Kopra talus olnud volikogu kohta. Ta tuli sinna hilinemisega, mida ei ole pidanud vajalikuks täpsemalt põhjendada. Ma soovisin, et niivõrd olulisele kohale kandideeriv inimene saaks teadlikuks toimunust ja otsustasin need videod siiski panna youtube. Kui ma leidsin, et Irja ja Inno on need videod pannud oma kohvikusse, siis ma tõkestasin need privaatsusfiltriga, kuid pärast ühe noore IRLi liikme soovi neid siiski näha, võtsin filtri maha.
Igaüks tehku selest "õppematerjalist" omad järeldused poliitkultuuri arengu kohta meie väikeses vabariigis.
Kõike head!
Jaak Vackermann
P.S. Neid videosid saab näha youtubeist minu nimelisest kanalist leides.

Matti Ilves 3. märts 2012, kell 14:38  

Jaak, tänan asjaliku kommentaari eet. Vaatan ka tesi videosid.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP