RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 31. jaanuar 2012

VEIKO RÄMMEL: AVALIK KIRI, MIS NÕUAB ANSIPVALITSUSE TAGASIASTUMIST ANTAKSE ÜLE 12.03.2012.A. SENI JÄTKUB ALLKIRJADE KOGUMINE!


Avalik kiri Eesti Vabariigi Peaministrile saadetakse teele 12.märtsil kell 18 Vabaduse väljakul toimuvalt meeleavalduselt ja viiakse pärast sõnavõtte toimuva rongkäiguga Stenbocki majja.
12.märtsil 1934 algas vaikiv ajastu, aga meie ei vaiki. Kell 6 õhtul sobib ka tööl käivatele inimestele, kes oma töö kõrvalt ei saa tavaliselt käia meeleavaldustel.
ANNA OMA ALLKIRI SIIN!



JA SIIN JÄRJEKORDSED PARIMAD KOMMENTAARID PETITSIOON.COM KOMMENTAARIUMIST.

Kuidas komenteerida,et samas ise viisakaks jäädes ütleks ära olulise.Riigi rahva mahamüümlne sionistlikele finantsjõududele,rahva küüditamine välismaale,väljakujunenud eetika ,moraali perekonna mudeli hävitamise eest surmanuhtlus.Nii ütleks iga eestlane kel veel midagi südames alles.

Nõustun kõigi avalduses välja toodud põhjendustega, miks härra peaminister ei sobi oma ametikohale.

Olen sellise juhtimise vastu.Kuna maksud on viidud väga kõrgele raha võetakse vigastelt ja vaestelt.Seadusi tehakse parteilaste heaks mitte Eesti riigi pärast.Olen ise maksumaksja ja ei taha et seda raha naudivad ansipid ligid ja ilvesed.

Lahkusin Eestist, et tagasi tulla!

lõpuks ometi...tule taevas appi....

edu!

Peaminister petab rahvast kas eneseteadmata või põhimõtteliselt kui seab üles utopitstlikke loosungeid rikkamast riigist ja just nii nagu ta sai koolitust NLKP ridades, kus püüdsime järele jõuda USA-le ning luua külluslikku ühiskonda:paradiisi maal ehk kommunismi.Ja pole midagi imestada, paljud meist püüdlevad tippu just Peteri printsiip kohaselt:tõusta mis tahes hierarhias oma ebakompetentsuse tasandile. Andrus Ansip on kaotamas reaalsuse taju Eesti olust.

Kogu valitsus tagasi.Suurem osa neist on endised ''punaparunid''

Juba ammu oleks olnud aeg seda teha...

aeg on muutusteks, kaotame päästeteenistused valdades samas toetame KREEKAT


ANNA OMA ALLKIRI SIIN!

Allikas: http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP