RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 7. aprill 2012

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna juhatuse pöördumine kõigi rahvuslike ja konservatiivsete ühenduste ning kodanike poole

Pressiteade
6. aprill 2012
Eesti sisepoliitikas aastaid võimutsenud liberaalne ja etatistlik suhtumine on viinud olukorrani, kus riigi kui bürokraatliku masinavärgi huvidele on ohvriks toodud inimene ja rahvus, kelle nimel ja huvides meie riik tegelikult töötama peaks.
See omakorda on paradoksaalsel kombel põhjustanud riigi aina kiireneva lahkumise maapiirkondadest ja avalike teenuste pakkumise vähenemise seal 21. sajandi alguse arenenud ühiskonnale vastuvõetamatu tasemeni.
Et seda olukorda muuta, vajab Eesti praegusele poliitikale alternatiivi, mis ei seisne üksnes vaesuse ümberjagamises, vaid vastupidi – rikkuse juurde tootmises. Selle eelduseks on teistsugune mõtteviis, mis omakorda vajab tõelist ja koondunud opositsiooni praegustele võimudele.
Konservatiivne Rahvaerakond on enam kui kaheksa tuhande liikmega, kogu riiki hõlmava struktuuriga organisatsioon.
Sellest lähtuvalt pöördub erakonna juhatus kõigi ennast konservatiivseteks ja rahvuslikeks liigitavate ühenduste (MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik, Eesti Iseseisvuspartei, Vabaduspartei – Põllumeeste Kogu, Rahvuslaste Ümarlaud, IRL-i Rahvuslaste Ühendus, E-erakonna initsiatiivgrupp, Vabade Kodanike Ühendus, Rahvuslaste Tallinna Klubi, EKRE omaaegsed algatajad ja teised) ja kodanike poole ettepanekuga ühineda Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga.
Jätame kõrvale vaidlused, kes on parem konservatiiv või õigem rahvuslane, jätame kõrvale süüdistused killustamises, jätame kõrvale paranoilised kahtlustused kellegi karvasest käest. Kui me oleme oma riigi pärast ühtviisi mures, kui me pole nõus praeguse poliitika jätkumisega, kui me soovime, et kogu Eesti oleks õitsev ja asustatud ning eestikeelne ja -meelne ka meie seitsmenda põlvkonna järglastele – on meil ainult üks tee: selle nimel ühineda.
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond sirutab terekäe vastu kõikidele mõttekaaslastele: olete oodatud!
Allikas EKRE koduleht: http://ekre.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP