RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 17. aprill 2012

Kodanikuühendus: maksumaksja raha kasutamine Venemaa huvides on julgeolekuoht

Esmaspäev, 16 aprill 2012 11:28 MTÜ Vaba Isamaaline Kodanik peab suureks julgeolekuohuks Tallinna maksumaksja raha kasutamist Venemaa propagandaks ja mõjutuspoliitikaks. Ühendus kutsub üles Tallinna opositsioonierakondi ja kodanikuühendusi üheskoos takistama linnavalitsuse tegevust, mis on suunatud Eesti ühiskonna lõhestamisele ja teise riigi välispoliitika elluviimisele.

„Tuleb kohe lõpetada maksumaksja raha eest viha õhutamine eri sotsiaalgruppide vahel konflikte provotseerides ja Kremli-meelset propagandat levitades,“ teatas ühenduse Vaba Isamaaline Kodanik liige Jevgeni Krištafovitš.

Hiljuti ajakirjanduses avaldatud uurimus viitab, et vene kanali PBK saadete sisu üle otsustavad ühelt poolt Keskerakond ja teiselt poolt Moskva. Selle eest makstakse Tallinna linna eelarvest 425 000 eurot aastas.

„PBK saated õhutavad viha Eesti vastu. Linnaametnik Aleksandr Tšaplõgin kutsub eetris üles „koondada riik nimega Eesti Vabariik“ ja saadete külalistena astuvad vähemalt kord nädalas üles kapo aastaraamatu peategelased Kõlvart, Stalnuhhin ja Toom,“ märgib Krištafovitš.

„Eesti-vastase propaganda saadete arveid las maksavad KGB või Venemaa saatkond ise. Savisaar peab lõpetama vaenupoliitika rahastamise tallinlaste rahakoti arvelt. Praegune linnavalitsuse meediategevus kujutab ohtu julgeolekule ja ka tallinlaste heaolule. Me kutsume Tallinna opositsioonierakondi ja kodanikuühendusi võtma ühist seisukohta toimuva suhtes, et avaldada linnavõimule survet ja kõrvaldada sellise poliitika elluviijad edaspidi võimult,“ lisas Krištafovitš.
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP