RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 9. aprill 2012

MATTI ILVES: MEID HÄVITATAKSE!

Selle küsimuse käsitelemiseks peame teadama, kes meid juhib ja millised on nende eesmärgid. Ühes kõnes ütles Euroopa Liidu president Herman van Rompuy täiesti selgelt ja üheselt, et 2009 oli esimene Maailmavalitsuse aasta, katkend sellest kõnest on SIIN. Me ei tea, kes selle valis ja ametisse määras. Seda pole aga raske arvata, kes muu, kui mitmesugused salaorganisatsioonid.
Maailmavalitsus on tegelikult 300. komitee, need ülirikkad inimesed proovivad juhtida ja kontrollida kogu maailma. Nad on kindlalt veendunud, et inimesi on sellel maakeral liialt palju ja proovivad vähendada nende arvu esialgu 2...3 kolm korda, see on ainult nende meeletute plaanide algus.

Maailma vägevad mitmetest salaorganisatsioonidest on juba ammu mures inimeste arvu kasvu pärast. Tõsiselt hakati sellega tegelema juba möödunud sajandi 60. aastatel mil võeti kasutusele seksuaalrevolutsioon. Perekonna hävitamist ja vabaarmastust pooviti ka varem, sõjakommunismi aegadel, rakendada nõukogudemaal mõne aasta vältel. Revolutsionäär Alexandra Kollontai ütles, et tegeleda seksiga peab olema sama kerege kui juua klaas vett.
Seksulaarevolutsiooni vankri ette rakendati isegi ansambel The Beatles. Hästi tuntud on John Lennoni ja Joko Hono tolle aja kohta ülimalt julged poolalasti fotod, mis levisid kiiresti üle maailma. Ma ei hakka siin kirjeldama kõiki selle revolutsiooni etappe, paljudele on see niigi teada. Nüüd on välja jõutud äärmiselt rõveda pornoni ja tundub, et edasi minna pole enam võimalik. Vaja on ainult hoolitseda, et selline rõvedus jõuaks võimalikult vabalt inimesteni.
Seda tehakse selleks, et kunstlikult kuliveeritud seksuaalenergia hävitab elujõu ja vaba sex viib abielude purunemisele.

Tulemuste kiiremaks saavutamiseks on võetud kasutusele veel mitmed teised vahendid. Narkootikumid aitavad ka hästi inimesi tappa, näiteks heroiini tarbiv narkomaan peab vastu ainult mõne aasta. Narkootikumide levikuks on kasutusele võetud kavalad seadused, mis näitavad justkui võitlust narkomaania vastu, kuid tegelikult aitavad selle levikule hoopis kaasa. Narkomaane EL-s kriminaalkorras ei karistata, "võideldakse" ainult nende levitajate vastu. Aga turu seadus on, et kus on nõudmine seal tekkib nii või teisiti ka pakkumine. See muudab narkovastase võitluse täiesti mõttetuks ja selline ongi eesmärk.

Üllatab see, et liigsete inimeste hävitamiseks on kasutusele võetud ka meditsiin - vaktsiinid. Nimelt sisaldavad need konserveeriva ainena elavhõbedat ja teisi toksilisi komponente. On leitud muidugi ka "teadlasi" (samuti kui valetavaid kliimateadlasi, selle juhtumiga on kõik ilmselt kursis), kes väidavad, et sellised mürgitatud vaktsiinid on laste tervisele hoopis kasulikud.

Toon nüüd sensatsioonilise salaja võetud video, kus Bill "Microsoft" Gates - massoon - tunnistab, et vaktsineerimist kasutatakse rahva arvu korrigeerimiseks.
Lisame siia veel geneetiliselt muundatud toidu, lugege SIIT ja kasvõi fluoriididega mürgitatud hambapasta (fluori kasutati algselt rottide tapmiseks), mis puhastab küll hästi hambaid, kuid võitlemisega kaariese vastu on täiesti abitu ja saamegi kaugeltki mittetäieliku komplekti vahendeid mida kasutatakse üleliigsete inimeste hävitamiseks. Üks selgitav video:

2 kommentaari:

Anonüümne 9. aprill 2012, kell 23:38  

Hävitatakse ka otseselt ja näkku naerdes. Võtkem smolenski lennukatastroof, kus isegi Lech Kaczyński vend ei saa otse välja öelda, mis ta arvab. Sama on lugu ka meie Ansipiga. Võim ei ole tegelikult valitsuses. Võim on rahval ja iga tema indiviidi otsustes. Asju saab muuta ainult iga inimese teadmisega meid valitsevatest illusioonidest ja selle vastu astudes.

Matti Ilves 10. aprill 2012, kell 19:22  

Õige, proovin neid teadmisi levitada kuidas suudan ja niikaua kuni veel võimalust on.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP