RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 26. jaanuar 2013

LEKE: Briti firma plaanis keemiarelvi mässajatele müüa

postitas mauri mitte-avaldada osak. 17:07 25. jaanuar, 2013
sõda Hr Kühvel kirjutab: "Teisipäeval avaldati veebis väidetavad Suurbritannia julgeolekufirma Britam dokumendid, mis kannavad märget "konfidentsiaalne". Nende hulgas on Britami ametnike allkirjastatud relvamüügilepinguid, andmeid firma töötajate kohta ja juhtkonna isiklikku e-postivahetust. Nime JAsIrX all tegutsev häkker teatas, et omandas failid Britami Malaisias asuvate serverite kaudu.

Avaldatud e-kirjades konsulteeritakse muu hulgas keemiarelvade varjatud toimetamist Süüriasse. Ühes kirjas küsib Britami äriarenduse juht David Goulding firma direktorilt Philip Doughtylt viimase arvamust Katari pakutud tehingu kohta, millel olevat ka Washingtoni toetus. Britami ülesandeks oleks vene keelt rääkivaid Ukraina palgasõdureid kasutades toimetada mässuliste kontrolli all olevasse Homsi linna (162 km Damaskusest) Liibüast toodud Nõukogude päritolu gaasimürske, mis oleks identsed Süüria väidetavate keemiarelvadega. Goulding kirjutab, et tema meelest ei ole see hea mõte, kuid "pakutud rahasumma on hiiglaslik".

Dokumentide hulgas on ka vähemalt nelja arvatava Ukraina palgasõduri isikutunnistuste koopiad.

Britami kodulehekülje põhjal on tegu Briti eriteenistuse taustaga ettevõttega, mis tegeleb riskijuhtimise ja konsultatsiooniga. Firma on tegutsenud Araabia Ühendemiraatides, Iraagis ja Liibüas."


Allikas: http://minut.ee/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP