RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 20. veebruar 2013

9/11 tõeliikumine läheb Inglismaal BBC vastu kohtusse

  911TruthNow
25. veebruaril avaneb 9/11 tõeliikumisele täiesti uus võimalus, kui Suurbritannia väikelinnas nimega Horsham avaldatakse kohtule kolme tunni pikkune detailne tõestusmaterjal. Kohtukaasuses süüdistatakse Briti telekompaniid BBC-d 2001. aasta 11. septembri sündmuste kajastamise ebatäpses ja erapoolikus viisis.

Viimase pooleteise aasta jooksul on BBC saanud rohket kriitikat vaatajatelt seoses kahe dokumentaalfilmiga – “9/11: Conspiracy Road Trip” ja “The Conspiracy Files: 9/11 Ten Years On” –, mida näidati 9/11 kümnenda aastapäeva puhul. Televaatajate kaebuste sisuks on filmides esitatud materjali ebatäpsus ja erapoolikus.
Nüüd nõuab üks televaatajatest kohtu kaudu, et BBC näitaks eetris informatsiooni, mis on täpne ja kajastaks saadavalolevaid materjale mitmekülgselt. Hagi toetab ka USA-s tegutsev organisatsioon “Arhitektid ja insenerid 9/11 tõe eest” (AE911Truth), kes on kohtuistungi tarvis andud rohkelt detailset tõestusmaterjali. Nende antud dokumendid keskenduvad peamiselt WTC 7 maja (kolmas pilvelõhkuja, mille sisse ühtegi lennukit ei lennanud) kokkukukkumisele. AE911Truth saatis BBC-le ka kirja, paludes nende esitatud tõestusmaterjal avalikuks teha.


BBC rikub terrorismivastast seadust?
Sündmused said alguse dokumentaalfilmide tegija Tony Rooke’i isiklikust seisukohast BBC poolt edastatava suhtes. Suurbritannia kodanikud peavad tasuma iga-aastast telerivaatamise maksu, mille eest osaliselt rahastatakse ka BBC-d. Rooke keeldus TV-maksu tasumast, kuna see on tema arvates vastuolus terrorismivastase seadusega.
Suurbritannia terrorismivastase seaduse (UK Terrorism Act 2000) 15. paragrahvi 3. lõik sätestab, et on keelatud anda raha tegevuse jaoks, mis võib olla seotud terrorismiga. Rooke väidab, et BBC on varjanud tõendeid, mis näitavad, et ametlik teooria 9/11 sündmuste kohta ei ole võimalik ning et telekanal on pidevalt üritanud tõestusmaterjale avalikustada püüdnud inimesi diskrediteerida. Rooke’i sõnul on BBC niimoodi käitudes aidanud kinni mätsida tegelikke sündmusi ning seega potentsiaalselt toetanud terrorismiga tegelevaid inimesi, kes tegelikult 9/11 sündmusi orkestreerisid.

Rooke’ile määrati telekamaksu tasumata jätmise eest karistus, kuid mees andis otsuse kohtusse ning saab nüüd 25. veebruaril aega kolm tundi, et kohtule tõestada BBC argpükslikkust ja enda õigust mitte maksta ja sellega mitte toetada terrorismi. Ta on AE911Truth abiga kokku pannud tõestusmaterjali, mille kavatseb istungi ajal ette kanda.

Tony Rooke’iga liituvad kohtusaalis materjalide esitajana ka järgmised isikud:
- dr Niels Harrit – Kopenhaageni ülikooli keemiaprofessor, kes on põhjalikult analüüsinud WTC tornide jäänuseid;
- Tony Farrell – endine eriteenistuse analüütik Yorkshire’i politseijaoskonnast Inglismaalt, kes on põhjalikult uurinud nii 9/11 sündmusi kui ka Londoni 7/7 pommirünnakuid;
- Ian Henshall – uurija ja kirjanik, kes on keskendunud 9/11 sündmustele;
- Ray Savage – endine terrorismivastase võitluse ametnik, kes on tõendite abil näidanud, et 9/11 ametlik versioon ei ole tõene;
- Peter Drew – AE911Truth liikumise Suurbritannia-poolne esindaja.

Lisaks on istungi jaoks materjale andnud:
- Richard Gage – organisatsiooni Architects & Engineers for 9/11 Truth üks asutajatest;
- Dwain Deets – endine NASA õhusõidukite osakonna juhataja;
- Erik Lawyer – organisatsiooni Firefighters for 9/11 Truth (“Tuletõrjujad 9/11 tõe eest”) asutaja;
Jake Jacobs – USA õhujõudude veteran ja organisatsiooni Pilots for 9/11 Truth (“Piloodid 9/11 tõe eest”) liige.

Võimalus 9/11 sündmuste ametliku versiooni umbusaldamiseks
Materjale, mis 25. veebruaril esitamisele tulevad, ei ole seni avalikult esitatud üheski kohtusaalis Suurbritannias ja ka mujal maailmas on neid käsitletud vaid väga vähesel määral. Inimeste jaoks, kes on aastaid esitanud 9/11 sündmuste ametlikust versioonist erinevaid fakte ja tõestusmaterjale, võib see tähendada väärtuslikku võimalust saada rohkem kõlapinda ja ehk ka õiguslikke aluseid oma otsingutele ja leidudele ametlikum käik anda.
Inglismaa tõeliikujad kutsuvad üles kõiki inimesi istungil osalema. “Mida rohkem, seda parem,” ütlevad nad.

NB! Telegram kutsub ka Suurbritannias West Sussexi lähedal asuvaid eestlasi üles istungil osalema. Lisaks oleks tore, kui mõni seal käinutest meile pärast kohtusaalis toimunust ülevaate saadaks.
Istung toimub 25. veebruaril kell 10.00.
Aadress:
Horsham Magistrates’ Court [Court 3], The Law Courts, Hurst Road, Horsham, West Sussex, England, RH12 2ET
Lisainfot jagab Peter Drew, AE911Truth brittide juht,  attruthfor911@hotmail.co.uk



Allikad: Global Research, AE911Truth, Before it’s News 

Toimetas Mariann Joonas

Allikas: http://www.telegram.ee/

1 kommentaari:

Unknown 2. detsember 2021, kell 20:48  

Kas kohtuistung oli ära? Mida siis teada saadi?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP