RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 12. veebruar 2013

Asjad, mille Erinevus rikastab alati mainimata jätab

Rootsi on “solidaarsuse, sallivuse, humanismi, internatsionaalse armastuse ja vendluse” lööksõnade all vasakvõimu poolt riiki lubatud suurel hulgal Rootsi kultuuri suhtes kohati ülivaenulikult meelestatud Aafrika ja islami maadest pärit immigrante katastroofiliste tagajärgedega.
Ametliku statistika järgi kasvas Rootsi elanikkond aastatel 2004 kuni 2012 üheksalt miljonilt üheksa ja poole miljonile ja seda immigrantsiooni arvelt. Kolmandik lastest sünnib mitte lääne päritolu emadele, kes moodustavad hetkel veel vähem kui 50% Rootsi naistest, kuid see arv muutub pidevalt “vähemuse” kasuks.
Rootsis on nüüd suurima vägistamisjuhtumitega maa, kui võtta vägistamisjuhtude arvu suhe kogu elanikkonna arvust. 100 000 elaniku kohta vägistatakse seal 53 naist. Olgu siin võrdluseks, et aastal 2003 oli sama näitaja 9 naist 100 000 kohta, kui rääkida vaid raporteeritud juhtumitest. Uuringu järgi vägistatakse üks neljast Rootsi naisest.
Andmetest lähtub ka, et 77% ründajatest on mitte lääne päritolu mehed ehk eksootilised immigrandid.
Viide:
http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/1-in-4-swedish-women-will-be-raped-as-sexual-assaults-increase-500/
Oma üha suurema osa saab sellisest multikulti idüllist ka avatud piiridega Eesti. Suur osa siinsest turismist on ülesehitatud kiimaturismile või arvab keegi, et massiliselt riiki voolavad poissmehed, kes odavlennufirmade kaudu kuulnud reklaami meie maast kui ideaalsest poissmeeste peopaigast, tulevad siia kultuuri nautima? Suvekuudel on justkui terve kesklinn allutatud võõramaalastele ja piisab mõnikord kohalikul mehel minna mõnda vanalinna pubisse “Bermuda kolmnurga” piirkonnas, et saada sealt heal juhul vaid kurje pilke.

Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP