RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 13. veebruar 2013

Bilderbergi kohtumine 2013 – kas jälle Virginias?

bilderberg-1
Alternatiivuudiste saidid ennustavad üksteise võidu, kus võiks toimuda tänavune Bilderbergi grupi kohtumine. Erinevate allikate kohaselt kostitab mõjukas organisatsioon oma külalisi 22.–24. juunil taas Ameerika Ühendriikides, Virginia osariigis Chantilly linnas Westfields Marriotti hotellis, kus konverentsi peeti ka aastatel 2012, 2008 ja 2002.

Seda kinnitab ka fakt, et kogu Westfieldsi hotell on nendeks päevadeks juba broneeritud, ka eelmisel aastal tehti seda peaaegu pool aastat varem. Nii nüüd kui ka aasta tagasi on mitu ajakirjanikku püüdnud sinna eraisikuna broneeringut saada, kuid tulutult. Allikate sõnul peavad kõik hotellitöötajad seoses üritusega alla kirjutama vaikimisvandele.

Arvatakse, et bilderberglased eelistavad uudishimuliku Euroopa asemel kohtuda Ameerikas. Viimane Euroopa konverents St Moritzis Šveitsis tõmbas ligi liiga palju pealtvaatajaid, kuigi ka möödunudaastasele USA kohtumisele valgus “Occupy Bilderberg 2012” ürituse raames kohale tuhandeid inimesi.

Bilderbergi gruppi on kutsutud maailma kõige eksklusiivsemaks ja salatsevamaks klubiks. Et liikmeks saada, peab olema rahvusvahelise panga või ettevõtte juht või riigijuht – et kogunemisele kutset saada, peab olema eelmainitud inimeste poolt tunnustatud või neid huvitaval alal mõjukas isik. Väidetavalt otsustatakse Bilderbergi koosolekutel maailma asjade kulgemist, näiteks otsustatakse iga nelja aasta tagant, kes saab USA presidendiks.
Grupi kutsusid 1954. aastal ellu Poolast pärit poliitikategelane Jòzef (Joseph) Retinger, Hollandi prints Bernhard ja USA pankur David Rockefeller. Bilderbergi kodulehel seisab, et kolmandik konverentsil osalejatest on valitsussektori töötajad ja poliitikud ning kaks kolmandikku rahanduse, majanduse, tööstuse, hariduse ja kommunikatsiooni valla esindajad. Igal aastal saadetakse kutse osalemiseks umbes 120 inimesele üle maailma.
Kohtumised on toimunud igal aastal (ühe erandiga, 1976) alates 1954. aastast, kui toimus esimene konverents Oosterbeeki linnas Hollandis, Bilderbergi hotellis. Meie naabritest on bilderberglasi kostitanud neljal korral ka Rootsi (1962, 1973, 1984, 2001) ja ühel korral Soome (1994). Viimasel puhul võis oma roll olla ka tolleaegsel presidendil Martti Ahtisaaril, kes osales 1990-ndatel teadaolevalt kolmel Bilderbergi koosolekul.

Allikas, kes on American Free Pressile juba 20 aastat usaldusväärset infot jaganud, ütles, et mõjukamad bilderberglased, nagu näiteks endine Maailmapanga president James Wolfensohn, muretsevad meedia suureneva huvi pärast neid kohtumisi kajastada.
On üsna tõenäoline, et ka sel aastal sõidab Bilderbergi kohtumist seirama hulgaliselt ajakirjanikke ja teisi huvilisi. Ootame põnevusega, kui suureks sündmuseks paisub “Occupy Bilderberg 2013”.

Loe ka pühapäevast Telegrami artiklit sellest, kuidas 2008. aastal Soome president Tarja Halonen keeldus avaldamast Martti Ahtisaari Bilderbergi-dokumente.

Allikad: Infowars, American Free Press, Wikipedia, Bilgerberg Meetings Official
Lisalugemist 2012. aasta Bilderbergi kohtumisest: The Guardian

Bilderbergi 2010. aasta kohtumist kajastas ka Eesti Ekspress.

Toimetas Mariann Joonas
___________________
Bildelbergide klubi on tegelikult üks massoonide allorganisatsioon. Eestist on sinna kuulunud T.H.Ilves, Harri Tiido ja praegu kuulub Raivo Vare.
M.I. 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP