RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 12. veebruar 2013

MATTI ILVES: ALGAB INIMESTE MASSILINE KIIBISTAMINE!

Inimestele paigaldavatest mikrokiipidest on juttu olnud juba ammu, nüüd on globalistid ja Uue Maailmakorra kehtestajad jõudnid aga konkreetsete tegudeni, esialgu Ameerika Ühendriikides.
USA Tervishoiuamet tegi teatavaks seadused HR 3590 ja HR 4872, mille alusel alustatakse kodanikele mikrokiipide implanteerimist juba alates 23. märtsist 2013. Kiibid süstitakse kätte ja need sisaldavad kõiki teie isikuandmeid ja pangakontode numbreid, samuti on võimalik siis isikuid GPS seadmete abil jälgida.

Selline süsteem on kuritegelik, inimesi orjastav ja kodanikevabadusi mahasuruv, kuna neid mikrokiipe on võimalik igal ajal välja lülitada. Väljalülitatad kiibi puhul osutavad blokeerituks ka pangaarved ja asi läheb eriti hulluks siis, kui võetakse kasutusele ainult digiraha või nn. küberraha ja paberraha kaotab kehtivuse. Sellised plaanid maailma võimuhulludel miljardäridest valitsejatel aga on.
Mikrokiibid võimaldavad ka jälgida ja leida valitsustele mittelojaalseid isikuid ja vangistada või likvadeerida kui terroristie, isegi ainult terrorismis kahtlustatavaid nii kui USA-s. Tegelikult ei ole tulevikus seda isegi vaja teha, sest väljalülitatud mikrokiibi puhul muutub inimene ühiskonnaväliseks lindpriiks.

Ei ole vaja kaua oodata, kui ka E Liidus tehakse mikrokiipide implanteerimine seadustega kohustuslikuks, nii kui Eestis on juba kauglotavate elektriarvestite paigaldamine (soovi korral on võimalik ainult lühiajaline edasilükkamine), mis samuti aitavad vastavatel organitel läbi viia kodanike järel nuhkimist, sellest lugege SIIN. Nüüd on kummaline kui usute veel, et siin tegeldakse mingite vandenõuteooriate levitamisega.

Allikas: http://banoosh.com/2013/02/07/micro-chip-implant-coming-march-23-2013/
______________
Üks tsitaat Einar Laignalt: "Kui meil oleks valida inimeste kiibistamise ja selle vahel, et Maa põrkuks kokku asteroidiga... siis mina eelistaks küll viimast."
Vaadake ka videot, kus N.Rockefeller avaldab Maailmavalitsuse lõpliku sihi:

33 kommentaari:

Anonüümne 12. veebruar 2013, kell 11:16  

Aga kui neid saab palju olema kelle kiibid välja lülitatakse ja lindpriideks muutuvad tekib eraldi ühiskond nendest kes omavahel kauplevad mitte elekttroonilise rahaga jne. Et ära elada peavad nad röövima ja rüüstama hakkama, ärge arvake, et USAs on vähe neid seadusega pahuksis olevaid inimesi, vanglad on niigi umbes ja kui veel tekib mingi väljalülitatud kiipidega mass on tegemist ikkagi tohutu enamusega mida ei suuda need näputäis juudipankureid ohjes hoida. Kogu selle orjastamise teemaga tuleb meelde film Purustaja Sylvester Stallonega kus sama moodi olid nn. väljaheidetud kes siis maa all elasid ja käisid maapeal rikkaid röövimas.

Matti Ilves 12. veebruar 2013, kell 11:36  

Jah, meid lohutab see, et pikemas perspektiivis kukuvad nii-kui-nii need orjastavad plaanid läbi. Oleks hea, kui see juhtub võimalikult kiiresti.

Anonüümne 12. veebruar 2013, kell 11:56  

http://tv.km.ru/andrei-savelev-analiz-tekushchik
«России грозит электронный концлагерь»
ehk kogu endine nsv liit /kiibistatud laager/

Anonüümne 12. veebruar 2013, kell 15:52  

RFD kiip pole muud kui elaja märk,mida mainitakse Piiblis!


Anonüümne 13. veebruar 2013, kell 10:16  

Tahaksin rahustuseks öelda ,et ei ole maailmas ühtegi elektroonilist detaili mis töötaks igavesti või mida ei saaks häkkida ,teiseks on infohulk ühe elaniku kohta juba nii suur ,et isegi arvuti väljasorteeritud dokumentide töötlemiseks on see liiga palju inimesele.Kolmandaks ei ole mingit probleemi selline võõrkeha inimkehast eraldada.Sellega kaasnevalt tekib paratamatult küsimus millega seadeldis end toidab.Lõpetuseks ütlen, et üks trobikond mõtleb välja aga miljonid lähevad sellest mööda.Hirmutama aga paneb see ,et kui 9/11 oligi USA enda fabritseeritud siis pidid selles osalema miljonid ametnikud kes selle teadmise hauda kaasa võtavad.

Anonüümne 13. veebruar 2013, kell 11:20  

On teatud grupp inimesi kes ei ole nõus seda kiipi enda kätte panema,need on kristlased ja vanurid.Kes meist tahaks olla lindprii,nälgas,külmas?Sellepärast ongi see väga hea massikontrolli relv.Inimesed on kõigeks võimelised et nälg neid ei tapaks,et nad ära ei külmuks.Tihti saab ellujäämisinstinkt võitu mõistusehäälest.
Kahjuks on maailm nii juba ülesse ehitatud et ei häkkerid ega massid ei hakka nendele kaabakatele vastu sest enamus inimesi on selleks ajaks kiibistatud ja orjastatud juba.Väga tume tulevik...

Anonüümne 14. veebruar 2013, kell 17:03  

Unustate ära et juba praegu toimub samalaadne inimeste jälgimise võimalus (kui mitte öelda et jälgitaksegi). Kas unustate ära et Te ei ole siin sugugi "anonüümsed". Selle jälje järgi mis Te internetis viibimise järgi jätate on võimalik tuvastada ütlemata palju infot Teie kohta. Iga kord kui kasutate pangakaarti, tuvastate oma isikut id-kaardi alusel või sõidate tasuta Tallinna ühistranspordis, jätate endast maha hulgaliselt infot mille järgi on võimalik saada ülevaade kogu Teie elust ja tegemistest. Kui siia lisada veel "salastatud isikuandmeid sisaldavad" andmebaasid millele juurdepääs on piiratud kitsa isikute ringiga (mida on võimalik "erakorralistel" juhtudel laiendada), siis ... ei näe ma mitte mingisugust põhjust paanikaks. :)

Anonüümne 14. veebruar 2013, kell 17:17  

Mis nad järgmsena teha tahavad,panna kogu ühiskond kodujuurde ketti??

Anonüümne 14. veebruar 2013, kell 18:06  

GPS jälitus... nimelt, kust see mikrokiip oma energia võtab, et saata piisavalt võimast lainet, et seda oleks võimalik jälitada? mikrokiibi SAATJA peaks olema võimeline saatma signaali sagedusega 2000MHz, mis ei ole lihtsalt võimalik inimeses leiduva elektrivooluga, kui see sagedus saavutataks siis inimorganism ei taluks seda lihtsalt ja kukkuks kokku (saaks krambid).

Anonüümne 14. veebruar 2013, kell 18:38  

Kiibi abil saab ka inimesi tappa. Piisab teatud sageduste saatmisest kehasse ja ajusse ja ongi kutu!

USAs tehakse juba praegu katsetusi kiipidega ja osades koolides on òpilastele kohustuslikud. Need katsetused hòlmavad ca 100 000 òpilast.

Samuti on kùsitluste tulemuseks, et 19% ameeriklasi on nòus end kiibistama. 19!!!!!!

Kui eurooplased kohe praegu ei àrka ning kiipide vastu sòdima ei hakka, siis saab mikrokiip ka siin pool ookeanit reaalsuseks!

Anonüümne 14. veebruar 2013, kell 18:51  

See kõik räägib viimastest aegadest,mis on kirjas Piiblis,Ilmutuse raamatus.Viimased ajad saabusid,ning tuleb hoida Jumala ligi!

Anonüümne 14. veebruar 2013, kell 21:29  

Muinasjutud elamiseks, haarab riiulilt. Koraani kõrvalt, Piiblist vasakult.

Ole hea mees (või naine) ja käi pe**e oma piibliga! :D

Head sõbrapäeva.

Anonüümne 14. veebruar 2013, kell 22:11  

Kahju, tundub et maailmalõpp 2012 oleks pidanud siiski tulema.

Ning tänapäeva maailm ainult tehnika peale üles ehitada, ei ole samuti tark otsus.

Olgu mikrokiip Teiega!
Haamer!

Anonüümne 15. veebruar 2013, kell 11:09  

siis nokiks selle jura välja lihtsalt

Anonüümne 15. veebruar 2013, kell 13:16  

Kontrollitud info? Isegi kui natukene googeldada, siis antud seaduseid ei leia, küll aga viited, et tegemist on pettusega.. Milleks seda üldse edasi postitada?
http://wafflesatnoon.com/2012/12/01/will-obamacare-require-rfid-chips-in-humans-by-march-23-2013/

Anonüümne 17. veebruar 2013, kell 00:45  

"Kontrollitud info", kas tõesti kontrollisid piisavalt. Ütlen sulle, et pista jah "pea liiva sisse" ja looda, et maailm ei ole selline nagu siin väidetakse. Mitte ainult USA, vaid ka näiteks INDIA plaanib aastaks 2015, kõik kiibistada. On erinevaid märgistuse tehnoloogiaid. On võimalik nähtamatu märk printida sinu ihule 20 sekundiga, aga ilmselt minnakse odavama võimaluse teed ja pannakse see jublaks sulle paremasse kätte või siis otsaette, juuste piirile, need on "kuumad" kohad ja aitavad liitiumpatareil "elus" püsida. Kurb on see kui oled rumala peaga selle endale lasknud panna, siis selle amatöörlik väljakiskumine võib purustada patarei ja su käsi läheb mädapaiseid täis.

Anonüümne 18. veebruar 2013, kell 02:34  

GPS vajab meeletult energiat ja arvutusvõimsust.
Kui midagi pannakse naha peale, siis see kulub paari nädalaga ära.
Pangakonto numbrid kiipi, aga kui on "pangavahetus kuu", kas vahetad ka käe välja ?

Anonüümne 24. veebruar 2013, kell 13:32  

Märtsis... Usa. s . Seal relvaeelnõuga kooskõlastatud. meil on aega veel! Pääsu pole ( EU), ahastav mitte kurb, sest me asume allpool vööndeid. rahaliselt st.

Anonüümne 19. märts 2013, kell 08:40  

Tegu on pasiivsete kiipidega (nagu loomadel), nendega ei jälita küll kedagi. Vähemalt gps'i abil mitte. Aktiivne kiip, nagu varem mainiti, vajab üsnagi võimast saatjat ja sellest tulenevalt ka üsnagi kogukat toiteallikat.

Anonüümne 19. märts 2013, kell 08:48  

tra see on täiesti sitt asi inimesed peavad sellele vastu võitlema et mitte saada mingit paska enda kehasisse

Anonüümne 19. märts 2013, kell 08:49  

tra se ei kõlba kuhugi inimseded peavad sellele asjale vastu ajama et mitte saada sitta enda käes sisse

Anonüümne 19. märts 2013, kell 13:49  

no..ega keegi ei tea mis tehnika imed kõik juba tegelikult avastatud ja leiutatud on,millest rahaval aimugi pole veel!

Anonüümne 28. detsember 2013, kell 01:16  

Kui sa oled Juut siis sulle neid ei panta. Väga kahju, et inimkond ei saa aru, et tegu on just nimelt Juutide organiseeritud pasaga, mille alusel orjastada inimkond ning hiljem kiibi abil tappa inimkond.
Nemad teavad, kes meie võimelised oleme, kui meie ei tea kelleks me oleme loodud. Me oleme Jumalarahvas ja peame astuma üheskoos värdjate (mitte inimestele vastu) Ma olen õnnelik, kui Adolf Hitler oleks tekitanud sellise olukorra nagu holokaust!

Juudid kõik kes te siin seda loete, IMEGE SUURELT NEPHILIMI MUNNI; PEDERAST:

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 15:43  

http://www.snopes.com/politics/medical/microchip.asp
Kes vähegi inglise keelt loeb saab aru, et antud blogipostitus põhineb libauudisel.
Natuke kainet mõistust ja vähemalt keskmisel tasemel lugemisoskus viib elus kaugemale kui iga absurdse asja tõe pähe võtmine.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:29  

haha. esiteks panin ma tähele, et "teadlased" kes siin sõna võtavad kiipide kohta, ei tunne isegi õigekirja. Rääkimata siis võimalikest tehnilistest lahendustest. mul on Teist kõigist kahju, kes sellest uudisest paanikasse on sattunud. ma isegi ei vaevu kontrollima, kas kiibistamise fakt üldse tõele vastab, sest GPS seadmetega pole neid kohe kindlasti võimalik jälgida. (tehke selgeks endale raadioside põhitõed. mul pole aega siia mingi kursuse jagu materjali kirjutada) parimal juhul hakkab kiip toimima isikutunnistuse, pangakaardi ja kõikide kliendikaardite asendajana, ning teeb elu mugavamaks. nüüd ärge tulge mulle rääkima, et see oleks ebaturvaline. selliseid andmeid kandev kiip on kindlasti krüpteeritud, ning vajab tähtsate toimingute tegemiseks ka pin koodi. tõsi. RFID kiibi andmeid saab küll salvestada, teatud juhtudel isegi kümne meetri kauguselt, kuid nende andmetega pole tänu krüpteeringule midagi peale hakata..

ja kes Sind jälgida tahab, siis selleks pole kiipi vaja. pangakaardid, ID kaart, turvakaamerad, mis suudavad isikuid tuvastada (kasutatakse näiteks kasiinos, kindlasti veel paljudes teistes kohtades),mobiiltelefon (ei pea olema isegi sisse lülitatud),
uuemad autod (tehnoloogiaid on erinevaid, alates sellest, et auto ajus salvestatakse keeramised, kiirendused, pidurdused jne, mille järgi saab ka Sinu marsruudi välja arvutada, kuni otsese GPS logi salvestamiseni välja, mille puhul saab soovi korral kaardilt Sinu liikumist vaadata). aga mis põhiline: ARVUTI! sellega seoses juhiks tähelepanu igasugustele anonüümsetele rassistlike antisemitistlike kommentaaride kirjutajatele.. TE EI OLE ANONÜÜMSED!!!!!!!!!!!!!!

kui mõni juut otsustab Teie peale kaebama minna, siis see, mida Te siin teete, on karistatav! ja minu arust olete Te seda karistust väärt.

kui see viimane nüüd kõrvale jätta, siisausal inimesel pole vaja neid jälgimisvõimalusi karta. maailmas pole nii palju arvutusvõimsust, et kõiki inimesi jälgida ja nende andmeid sorteerida. kui toimub jälgimine, siis on see suunatud konkreetse inimese või grupi vastu. küsi endalt, miks peaks valitsus või keegi teine Sind jälgima?

mingi kindla kanali jälgimisega seoses on minu arvates positiivseid aspekte palju rohkem kui negatiivseid. näiteks GOOGLE. kui Sa otsid tihti autode kohta infot, jätab süsteem selle meelde, ning järgmine kord, kui kirjutad otsingusse näiteks C4, kuvatakse esimesena need tulemused, mis seostuvad autoga "CITRÖEN C4", mitte aga lõhkeaine "C4" tulemused, sest tõenäoliselt huvitab Sind autodega seonduv rohkem.. selline "jälgimine" teeb Su elu lihtsamaks. keegi ei istu kuskil teisel pool ekraani ja ei loenda mitut porno pilti Sa täna neitist vaatad, või kuhu Sa enda "anonüümse" kommentaari jätad. see toimub automaatselt. aga teatud ajaks need andmed salvestatakse, ning kui Sa oled midagi ebaseaduslikku korda saatnud, või satud muul mõjuval põhjusel info valdaja või võimude huviorbiiti, siis seda infot on võimalik tagant järgi teatud ulatuses vaadata.
( muide, päris mitmed "anonüümsete" viha õhutavate kommentaaride autorid on selle eest vastutusele võetud, nii, et tõmmake vähe tagasi. mõelge ennem kui ütlete.

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 16:46  

Mind ausalt ei huvita,et see on kohustuslik!ma ei pea sünnitama üldse haiglas,vanal heal ajal sünnitasid kõik naised oma kodu saunas,kus oli keegi abiks,kes aitas beebi ilmale!
Muidugi meid on juba ammu ammu aega tagasi hoiatatud sellise tuleviku eest,kes vähegi on lugenud piiblit...
Ma sünnitan ise juuni alguses ja nüüd on juba kindel plaan seda teha kodus!Kui ei kaitse lapsi nende emad,siis KES VEEL?
Väga väga kurb,et kellegi "targa"inimese leiutise läbi saab kunagi inimrassil lõpp olema...
Ja kui me tõesti ükskord pead ei tõsta,siis olemegi varsti elu lõpuni kellegi orjad!!!
Annaks Jumal veel aega ja armu!

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 21:54  

Siit tuleb ka lause:"You can't kill me I was born dead." Ja täpselt nii olekski,oled sündides pmst surnud....

Anonüümne 12. jaanuar 2014, kell 22:42  

Hea vale. Juba ühistranspordi jälgimisest ei piisa või?
___________________________________
joyofsatan.com

Geririph 13. jaanuar 2014, kell 15:43  

Nagu kiibid, mees. Kiibid. Ja elektroonilised tehnoloogiad, mees. Need on kõik kurjad seadmed. Kurjad. Seadmed.

Kurja jõuga võitlemine on kahtlemata raske, aga ärge siis igal juhul kasutage midagi milles on kiipe. St ma loodan, et te postitasite oma kammentaarid analoog-mehhaanilise arvuti pealt.

Anonüümne 27. jaanuar 2014, kell 22:48  

Käige pekki oma piibliga. Seda raamatut on sadutuhandeid kordi ümber kirjutatud ja igaüks lisas ja kustutas sõna või kaks ja tõde on seal ehk 0,01%, kui sedagi. Ise oled hull, ära oma hullust teistele peale suru. Pole te paduusklikud paremad ühti kui need kiibistajad. Teie kätel lasub väga palju ajaloo verd, ärge seda iial unustage. Ristiusk on küllastunud verest, reetmistest, mahasalgamistest ja inimese ükskõiksest kõrkusest ja eneseupitamisest. Kui ma peaks seda pooldama, siis peaks minagi nupust nikastanud olema. Kui jumal ongi olemas, siis on tal inimesest ikka väga ükstaskõik. Ainus kes sind aidata saab, oled sina ise, kui maha põlvitad ja palvetama hakkad, kaotad pea. Sõnaotseses mõttes, keegi võtab ta sul maha -.- idioodikari..... Inimene ise lükkab end kolmanda maailmasõja poole ja on liiga loll et sellest aru saada. Ehk ongi sõda vaja, et inimkonda taaskord puhastada idiootsetest ideedest ja maailmavaadetest... Kahju vaid, et eelmisest sõjast pole veel sadat aastatki möödas... Iga uus generatsioon on täpselt sama loll kui nende eelkäijad ja ajaloost pole mitte muffigi õpitud. Vahel on häbi nimetada end inimeseks.

Mai 6. märts 2014, kell 12:46  

Matti Ilves, kontrollige oma allikaid ja tutvuge originaalidega. Kui see on liiga raske töö, lugege siit:

http://www.snopes.com/politics/medical/microchip.asp

Kirjeldab mh HR 3590 ja HR 4872 tegelikku sisu.

Ajakirjanduslik adekvaatsus eeldab veidi põhjalikumat tööd kui te teete. Tagajärgjeks on see, et olete üks kõige rumalamate lugude allikaid Eestis. Tõsiselt võtab seda paraku suur kari inimesi, kes ei viitsi end ümbritsevasse infomürasse süveneda. Te vastutate seega nende veel sügavamasse harimatussse tõukamise eest. Piinlik on neid kontrollimata lollusi lugeda.

Anonüümne 13. oktoober 2014, kell 21:48  

Kindlasti täiustatakse neid kiipe, luues neile juurde lisa funktsiooni nn "Tagajärjed"! Usun, et need tagajärjesd ei piirdu ainult raha konto sulgemisega jms pigem millegi olulisemaga mis hullemal juhul on surmaga võrdne. Teiseks tasuks uskuda, et võetakse kasutusele uue ajastu kiibid mis teadlased välja töötasid, mille abil on võimalik inimese aju tegevust suunata. See veel paar aasta küsimus kui kiip on 100% valmis hetkel paigaldatud kiibid on pigem katsetamiseks.

Anonüümne 25. aprill 2017, kell 23:29  

Piiblit pole ümber kirjutatud. Koraani on.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP