RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 15. veebruar 2013

MATTI ILVES: EESTI EUROOPA LIIDU HAARDES

Euroopa Komisjon on Eesti vastu esitanud 359 rikkumisavaldust kohtule ja seda ainult 10. aasta jooksul. Avaliksuse ette jõuavad neist vaid mõned üksikud suuremat kõlpinda omavad ja suuremaid trahvisummade väljamakseid nõudvad kohtuasjad.
Tegelikult on asi päris hull ametnike võitluses E Liidus vohava bürokraatiaga ja näitab seda, kui sõltuvad me oleme Euroopa Komisjoni otsustest ja komissaride tahtest.

Olen juba ammu kirjutanud, et 85% seadustest, regulatsioonidest ja direktiividest tuleb Brüsselist. Neid sajab siiapoole nõnda palju, et isegi Eesti töökatel ja saksa täpsusega ametnikel käib üle jõu kõiki neid täita ja karsistused ning kohtuasjad ei jää tulemata. Huvitav, kui palju ainuüksi juriste peavad meie ministeeriumid ja ametid ülal pidama, et võidelda nende nõudmistega ja kohtuasjadega. Samuti ei ole avalikustatud summat, mida me trahvidena oleme maksnud.

See näitab kujukalt, kui vähe on meie osariigil veel otsustusõigust jäätud ja need õigused veel edaspidi kahanevad, kuni kogu võim on Brüsseli käes ja riigist pole midagi järele jäänud. Meie valitsus ja ministeeriumid on õige pea seatud vaid provintsi haldamiseks ja ei vääri sugugi nende uhket nime.
See on impeeriumilaadsete ühenduste suur viga, et kogu võim koondatakse keskusesse ja hiljem ei suudeta seda kolossaalset monstrumit enam hallata. Samuti ootab meid ees vaesumine, sest ajaloos on juba küllalt näiteid, kus majandus variseb kokku üleliigse tsentraliseerimise tagajärjel.

2 kommentaari:

Anonüümne 15. veebruar 2013, kell 14:17  

Liberaalide eesmärk on koondada suurem osa omavalitsusi ühtseks "rajooni" süsteemiks. Väikevallad ja ilmselt ka osa väikaasulaid kas sundlikvideeritakse või hääbuvad lõplikult kui uus regionaal poliitika end sisse seab. Eesmärk ongi inimesed koondada suur keskustesse,et vajadusel rahvamasse arreteerida ja tulevikus ehitatavatesse FEMA surmalaagritesse, tasuta tööle suunata!
Ühtegi liigutust ei tehta ilmaasjata...

Anonüümne 15. veebruar 2013, kell 15:20  

Vaesumine on tühiasi. Pigem huvitab mis sealt edasi tuleb? Siin on palju kasulikku kraami võtta. Metsad (juba harvendavad), metsade aluse maad (huumusrikas muld), selle alt kivimid (paekivi, dolomiit, must graniit ), siis jõuame juba haruldaste muldmetallideni, uraanini, sealt edasi on meil palju väärtuslikku põhjavett. Võibolla neil on plaanid kaevuda lausa maakera magmani välja, aga kõige selle kõrval jääb siia üks mülgas, nagu seda juba fosoriidi kaevandamisega alustati. Eesmärk on nagu iga põlisrahvaste maadel: Maad ja maavarad. Põlisrahvas kes ellu jääb see seguneb või eraldub kuhugi reservaati. Ei ole midagi uut leiutatud. Koloniseerimine tänapäevaste vahenditega. Klaaspärlid sulle, kuld mulle. Mercedes sulle, metsad mulle. Fibomaja sulle, tööjõud mulle. Ja need kes sulle-mulle mängu ei mängi, need vaatavad kõrvalt ja närivad ka kuivikuid.

metsmati



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP