RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 17. veebruar 2013

RAHVAALGATUSMARSS - osale 24. veebruaril 2013

Rahvaalgatusmarss - mis see on?

Rahvuslaste Tallinna Klubi korraldas esimest korda 24. veebruaril 2011 rahvaalgatusmarssi Toompeale, nõudmaks rahvaalgatusõiguse taaskehtestamist, nagu see oli seadustatud Eesti Vabariigi 1920. aasta põhiseaduses (§31) ja mille on põhiseadusest kõrvaldanud ebaausad poliitikud, võttes sellega endale seaduse ja põhiseaduse vastaselt õiguse (= usurpeerinud), mis oli kuulunud rahvale.

Rahvaalgatusmarsse korraldame kaks korda aastas: 24. veebruaril ja 20. augustil - Eesti riiklusega seotud tähtpäevadel. Rahvuslaste Tallinna Klubi nõuab, et rahvale tema õigus viivitamata ja muutmata kujul tagasi antaks. Eesti rahvas peab tagasi saama oma seadusliku õiguse, kaitsmaks end võõrvõimude teenistusse läinud ja oma rahva reetnud poliitikute omavoli ja ülekohtu vastu.

Järgmine rahvaalgatusmarss toimub 24. veebruaril 2013!
Vajame teie kõigi osavõttu ja tuge - ainult nii on meil võime jõuda koos eesmärgini. Tule keskpäevaks Tammsaare parki Tallinnas!
Ürituse korraldab Rahvuslaste Tallinna Klubi
________________
Rahvaalgatust nõuti juba "Aitab valelikust poliitikast" meeleavaldustel, nõutakse Rahvakogu kaudu ja Eesti Konservatiivsel Rahvaerakonnal on see lausa programmiline seisukoht: "Seadustame rahvaalgatuse võimaluse. Juhul, kui vähemalt 25 000 kodanikku allkirjastab eelnõu, peab Riigikogu hakkama seda menetlema. Juhul, kui vähemalt 25 000 kodanikku vaidlustab Riigikogu otsuse, tuleb antud küsimuses korraldada referendum", SIIN
Praegused valitsejad-poliitikud kardavad rahvaalgatust kui tuld, sest see annab rahvale otsese võimaluse seista enda huvide eest ja vähendab läbinisti korrumpeerunud poliitkartelli võimu.
M.I.
_________________
NB! 
Kõnekoosoleku ja marsi registreerimisel ilmnes, et kavas tuleb teha väike muudatus:
Kõnekoosolek algab Tammsaare pargis kell 12.30 ning rahvaalgatusmarss Toompeale hakkab samme seadma kell 13.30.
Korraldajatena Tallinna Rahvuslate Klubi kõrval on lisandunud EKRE Tallinna linnaühendus.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP