RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 1. märts 2013

MATTI ILVES: EESTI - UUSKOLONIALISMI TÜÜPILINE OHVER

Eesti on neokolonialismi tüüpiline ohver ja jääb ka selleks kuni meil valitsevad kartellierakonnad, ning jätkub nende kolonialismi pooldav poliitika. Neid huvitab vaid omakasu aga mitte Eesti riigi ja rahva heakäekäik. Samuti olen juba ammu ütelnud, et tuleb välja astuda Euroopa Liidust, mis on vaid üks globalistide-kolonisaatorite projekt ja lõpuks hävitab meie riigi ning ka eestlased. Häält on tõstnud vaid Ungari ja Tšehhi, DELFI kirjutas: "Ungari peaminister Viktor Orban esines terava rünnakuga Euroopa Liidu vastu, süüdistades viimast Ungari kohtlemises oma kolooniana. Esinedes suurel rahvakogunemisel Budapestis ütles Orban, et Ungari ei kavatse elada võõrriikide käskude järgi."
Globalistid on lihtsalt üks hullunud bande ülirikkaid inimesi, kes proovivad muuta enda rahavõimu absoluutseks ja teenida orjastatud rahvaste toel veelgi suuremaid ülikasumeid.

Meie võimurid kummardavad innukalt rahavõimu st. finantskapitalismi, millel pole kapitalismiga midagi ühist. Tegelik kapitalism eeldab loovat eetikat, mis seisneb individuaalses vastutuses, otstarbekas täpsuses, hariduses, inimese tubliduses ning eelkõige kasumi kõlbelises tarvitamises.
Finantskapitalistid teevad vaid raha abil raha (tegelikult labane liigkasu võtmine), nende eesmärk on seada kõik inimesed ja riigid võlaorjusse, see on neil ka edukalt õnnestunud E Liidus ESM-i abil, mis tähendab seda, et rahvad-riigid on sunnitud maksma kinni pankade kasumiahnusest tingitud valearvestused.
Globalistid on edukalt lasknud käibele loosungi - kapitalil pole kodumaad, mida meie juhid ei väsi kordamast ja teevad jõupingutusi, et tuua riiki veelgi enam orjastavat väliskapitali. Kusjuures kogu kasumi väljaviimine on neil vaba. Iga mõtlev inimene saab aru, kuhu meid on nii viidud. Valitsejad ei tee jõupingutusi, et arendada omamaist tootmist, soodustada seda ja luua kohalikele ettevõtjatele konkurentsieeliseid.
 Majandusteadlane Einar Elirand kirjutab: "Koloniseeritava maa olud tuleb kujundada selliseks, et ta ostaks võimalikult palju kolonisaatori toodangut, maksaks kinni kolonisaatori võlad ja asi võib minna ka selleni, et tuleb ka koloniisaatori eest sõjas käia. Ja mis peamine selle üle tuleb uhke olla et kolonisaator seda teha lubab. Selleks, et koloniseeritava maa rahvas ei oleks võimeline asendama koloniseeritava maa tooteid enda omadega, või mis veelgi hullem - hakkaks neid veel eksportima, tuleb rahvale anda vastavad teadmised ja korraldada maksusüsteem ja seadusandlus selliseks, et kohalik tootmine ei tasuks ennast ära, sest muidu ohustaks see kolonisaatori võimupositsiooni ja nõrgeneks sõltuvussuhe."

Meil on mindud ka niikaugele, et iga andekate eestlaste kasumittõotav kõrgtehnoloogiline leiutis müüakse kohe sandikopikate eest välismaistele suurettevõtetele, viimane selline näide on Arengufondist. Maha müüdi meil väljatöötatud ülivõimas modem, ilma isegi kohepealseid tootmisvõimalusi uurimata-kaalumata.

Hiljuti Ansip halas jälle, et palku pole võimalik tõsta, kuna ettevõtetes on tööviljakus madal. Justkui oleks eestlased loodrid ja ei viitsiks tööd teha! Majandusteadlase Andres Arraku uurimuse andmetel aga Euroopa rikka maa inimene töötab aastas 1500 tundi, USA-s 1700, Eesti inimene aga sellise näruse palga saamiseks 1900 tundi.
Küsimus on lihtsalt selles, et väliskapital toob siia odavaid allhankeid teostavad ettevõtted ja ei finantseeri neid piisavalt tootmises tööviljakuse arendamiseks. Milleks seda ka teha, kui käepärast on 3 korda odavam orjatööjõud kui kodumaal.

Uuskolonialism on Eestis saavutanud täieliku võidu ja enne pole meil sellest võimalik väljarabelda, kui valimistel vahetame välja kartelliparteid tervikuna. Eesmärk olgu - mitte ühtegi häält praegustele Riigikogu erakondadele!
Aga milliseid erakondi meil siis valida on? Eestis on rida rahvuslike erakondi, kellest üldse ei räägita ja kes ülikalli valimiskampaania tingimustes pole seni suutnud konkureerida Riigikogu riigi poolt rahastatud erakondadega. Samuti pole neil rikkaid toetajaid, kellele nad saaksid müüa meelepäraseid seadusi.
Toon nüüd rahvuslikult mõtlevad parteid, kes on täiesti suutelised Eestis valitsusvastutust võtma. Kõigepealt Eesti suuruselt 4. erakond - Eesti Konservatiivne Rahvaerakond, siis veel Eesti Iseseivuspartei ja Eesti Vabaduspartei - Põllumeeste Kogu.
Kõigis neis erakondades on tuntud ja kõrgelt haritud inimesi, kes on suutelised moodustama Eesti huvidest lähtuva valitsuse ja mis kõige tähtsam, nad pole santažeeritavad võõrriikide poolt ning Euroopa Liidu salajaste palkadega ära ostetud, nii kui võimuerakondade paljud poliitikud on oma musta mineviku ja lähiajal sooritatud kuritegude tõttu. 

15 kommentaari:

Anonüümne 1. märts 2013, kell 11:26  

Olev

Eesti võimuvahetuse häda rahvuslaste kasuks peitub selles, et rahvuslikke erakondi on selle väikese maa kohta liiga palju ehk lühidalt öeldes tahab esimene rahvuslane olla rshvuslasem kui teine ja kolmas tahab olla rahvuslasem, kui esimene, neljas tahab olla rahvuslasem kui kolmas ja teine rahvuslasem kui neljas. Nõnda oma putru keerutades tekitatakse olukord, kus valija ei suuda rahvuslaste vahel otsust ära teha ja hääli kokkulugedes saavutatakse ühtne 0,0 123... Võimuerakonnad naeravad ja lasevad TV kaudu kõhutuult nn rahvuslastevahelise konkurentsi peale.
Aga noh, eks ülejärgmistel valimistel keegi rahvuslane ka loobub, sest kaua ta ikka mõnesaja häälega teiste aega viidab. Kahjuks seavad rahvuslased nõnda iseennast lolli olukorda. Hea, et vähemalt Henn P. astus konservatiivide hulka. Teised võiks oma naeruväärsest egost üle saada ning teha Eestile kasulik teene ning luua tulevastel valimistel ühtne blokk. Ma ei mõista elu sees, miks aastaid vinduvad rahvuslikud parteid elavad stagnatsioonis ega suuda leida kompromissi? Samas on eesmärgid peaaegu ühesugused. Kummaline rumalus, ei muud.

Unknown 1. märts 2013, kell 11:47  
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Matti Ilves 1. märts 2013, kell 12:05  

Olev, õiged mõtted. Olen ühinemisvajadusest ka siin bolgis kirjutanud.

Anonüümne 1. märts 2013, kell 12:20  

Praegu on õige aeg, korjata kolonisaatorite ja nende käsilaste vastu tõendeid. Olgu siis need,mis tahes vormis või kujul.
Et tulevikus oleks võimalik nad juriidiliselt vastutavaks võtta ja nõuda reparatsiooni tasusid ning luua pretsedent,et säärane jama enam iialgi ei korduks. Vaid protestimine ja valitsuse pihta pori loopimine asja ei muuda. Küll aga on võimalik neid nende endi mängus võita. Nad pole jumalad,keda ei saa kangutada oma kohalt lahti.

Matti Ilves 1. märts 2013, kell 12:53  

Van Rompuy külskäik ei vaja erilisi kommentaare. Kohtus lihtsalt üks EL-u valitseja provintsi halduriga ja poetas talle mõned tunnustavad sõnad, et kindlustada Ansipi ning tema partei vankuma hakkavat võimu.

Anonüümne 2. märts 2013, kell 05:03  

Tegelikult ma ei tähtsustaks üle seda rahvuslike jõudude ühinemise asja. Muidugi oleks tore, kui kõik sellised organisatsioonid leivad ühte kappi paneksid, aga vaevalt see suures plaanis suurt midagi muudaks. Ei saa kuidagi nõustuda, et rahvuslikke erakondi oleks liiga palju. Senimaani pole ühtegi tõsiseltvõetavat olnud enne, kui tekkis EKRE. IRL on paduliberaalne karjeristide punt. Rahvuslusest pole seal haisugi. Kui keegi neid nende mõnede deklaratiivsete loosungite pärast kohe rahvuslikuks peab, siis....oh seda lihtsameelsust. Samuti EIP on minu jaoks üks paras klounaad. Võiks natuke mõelda ka, mida suust välja aetakse, a la Uus Maailma Kord jne. Liiga paranoilise mulje jätavad. Ning vaevalt suurem osa inimestest neist üldse kuulnudki on. Noh, ja ongi kõik. Põllumeeste kogu võiks ka pidada rahvuslikuks, aga see partei eksisteerib ainult paberil. Analüüsivõimelised inimesed teavad, vaid ühte tõsiseltvõetavat rahvuslikku parteid ja selleks on EKRE. Ja mis puutub analüüsivõimetutesse, siis ajaga kui kasvab jõud, siis saab ka neile ilusaid näolappe ilusatel plakatitel pakkuda, mille järgi nad, siis juhinduvad :p

Unknown 2. märts 2013, kell 13:12  
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Anonüümne 2. märts 2013, kell 17:40  

Rahvuslased erakonnad on püüdnud ühineda, kuid see ei ole võimalik. Sel põhjusel et osadest nendest (EKRE) võib olla liikmete hulgas vabamüürlasi ja kui need juba kuhugi pääsevad, siis keeravad kõik tagurpidi. Kõlab naljakalt, aga kui ei kõlba sõna vabamüürlane, siis kasutame sõna ordulane, rotaryklubi liige või ükskõik mis rikaste mängurite ja ilma aadeteta oma poliitika ajajaid. Kes paistab silma rahvuslaste enim? See on EKRE ja loodudki häältenoppijaks. Mingid moskva kunagised suursaadikud võivad näid nii patrioodid kui tahes, kuid see kes on sõna andnud moskvale, see ka selleks jääb.

Metsmati

Matti Ilves 2. märts 2013, kell 18:42  

Küll tuleb kriitikat Metsamati! Pakkuge välja positiivne programm rahvuslastele, aga paistab, et seda te teha ei mõtle. Muidugi on lihtsam kõike kritiseerida ja kahtlustada.

Anonüümne 2. märts 2013, kell 23:38  

näädsa http://www.prezidentpress.ru/news/prezident/2292-putin-i-evrei-stranicy-pretknoveniya.html
sellised lood sealpool sood...

Anonüümne 2. märts 2013, kell 23:44  

http://ru-an.info/news_sys.php
vanad uudised

Meelis 3. märts 2013, kell 15:55  

olin juba eelmise riigikogu valimiste ajal EIP poolt hääletaja, paraku küll e-valijana ja seepärast ei tea kas minu hääl ka kohale jõudis. Vello Leito on minu meelest väga lugupeetud inimene ning tühja juttu ta kindlasti ei publitseeri. Olen sama meelt, et vabamüürlaste plaan uue maailmakorra kehtestamisel realiseerub pidevalt. Kardan, et isegi kui kõik rahvuslikud parteid liituksid, eesti rahvas hääletaks selle partei võimule, mis iseenesest on juba ime ei lase massoonid nagunii Eesti jaoks sobivaid otsuseid teha ja omapead valitseda. Kõik maailma suured sündmused on nende algatatud ja juhitud. Kui mingigi lootus on, siis hääletan jälle EIP poolt.

Anonüümne 3. märts 2013, kell 22:16  

Ja täpselt nii tulebki teha. Rahvuslased tuleb võimule upitada. Ja mis peamine- tuleb valida otse jaoskonnas, e-valimised on ilmselgelt häälte kaaperdamiseks ja 1 suur mull.

Anonüümne 10. märts 2013, kell 12:44  

"...võib olla liikmete hulgas vabamüürlasi ja kui need juba kuhugi pääsevad, siis keeravad kõik tagurpidi. Kõlab naljakalt, aga kui ei kõlba sõna vabamüürlane, siis kasutame sõna ordulane, rotaryklubi liige või ükskõik mis rikaste mängurite ja ilma aadeteta oma poliitika ajajaid..."

Vastuseks sellele mõttele...

Kas täna võimul olevad erakonnad on vabad teenimast rikkaid ja aadeteta oma poliitika ajajaid...

Tänane olukord enam hullemaks minna ei saa ja vajalik on vahetus - et tuua tagasi inimeste usk sellesse, et elanikkond on rahulolematuse korral võimeline olukorda muutma. Halvemaks või paremaks, kuid muutma. Ja kui ei meeldi, siis jälle muutma. Tagasikutsuma ja uuesti valima. Tähtis on veenduda ise ja veenda teisi, et otsustusvõime toimib.

Vabamüürlus ja muu taoline on teisejärguline selle juures hetkel.

Salaorganistatsioonid kutsuvad endaga liituma. Ja eeskätt mõjukatel positsioonidel olevaid isikuid. Tekitamaks võimu. Tähtis ei ole liikmelisuse suurus, vaid kvaliteet. Lihtkodanik võimuihas salaühendusi kindlasti ei huvita. Seni kuni ta olulist positsiooni ei oma...

Tiiu 16. märts 2013, kell 22:47  

No järelikult oli mul ikkagi õigus, et Lukašenka on Euroopa vapraim riigipea, kes on suutnud oma riiki suveräänsena hoida.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP