RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 19. märts 2013

Riigireetmine on ette valmistatud ja oodata on vaid vormistust ?

Eesti Ekspress teavitab lugejaskonda "Kremli sahinatest" - reedel sõnastati uus Eesti-Vene piirileping!

Kompetentne sahistaja teatab Ekspressile, et reedel kohtusid Moskvas EV suursaadik Jüri Luik ning Venemaa asevälisminister Vladimir Titov.

Kohtumisel osalesid ka EV välisministeeriumi töötaja Lauri Bambus ning Vene Föderatsiooni Välisministeeriumi 2. Euroopa osakonna juhataja Tatarintsev. Kohtumisel nentisid Eesti ja Vene pool, et rohkem täiendusi piirilepingu tekstile pooltel ei ole.

Piirilepingu allakirjutamist veel ei toimu, kuna välisminister Urmas Paet viibib puhkusel.

KUI eeltoodu tõele vastab, tuleb lugeda tõenäoliselt õigeks see, et kehtiv Eesti Vabariik on uus riik, millline sündis 20. augustil 1991 (äärmisel juhul tunnustatav ka ENSV järeletulijana).

Ilmselt saabub siis aeg lõpetada ühiskonna piinad ning poliitiline onaneerimine Eesti Wabariigist kui meie riigi õiguseellasest (Tartu rahust jms., jättes need tõesti ajaloolaste pärusmaadeks) ning mõelda tõsiselt selle peale - millist Eestit me tahame?

Ehk on tõesti tõsi nendel, kelle arust on aeg muuta demokraatlikul teel meie riigi formatsiooni ja selle läbi öelda lahti nii koormavast EL-st kui ka meie praeguse riigi häbiväärsest ning lühikesest ajaloost (1991 - 2013), luues rahva tahtel uue riigi - parema integreerumisega põhja- ja baltimaadega.

See, kuidas see formatsioonimuutmine peaks aset leidma ning milline uus riigi- ja valitsemisvorm kasutusele võtta - see kõik oleks juba sellisel juhul rahvadiskussiooni teema ning rahva otsustus. Sellekohaseid näiteid on maailmas küllaga.

Külma verd ja kainet mõistust õige tee valimisel ja uue Eesti ehitamisel!

BHR
 

1 kommentaari:

Anonüümne 19. märts 2013, kell 21:37  

Eestis ei ole demokraatiat ega ole seda kunagi olnud.Põhjus on väga lihtne ,sest elanik EI TEA mis on demokraatlik ühiskond.Samuti ei tea seda võimuladvik ja nad püüavad seda vaid mängida ja sedagi rahva raha eest.Toon näite Iirimaalt.Neil ei ole sellist avaliku sektorit nagu meil.Nende avalik sektor allub täielikult rahvale.Ehk kui ükski neist peaks pead tõstma siis on ta päevapealt vaba või veel hullem ,lastakse maha.Eesti ei ole näinud selliseid veresaunu nagu Iirimaa ,kus õhtul koju tulles leiad laibad, vanaemast lapselasteni.Verevalamised ja kannatused seovad rahvast.Inglastega nad eales ei lepi ,ehk mingit EL-i rahvusarmeed ei ole vajagi ette kujutada.Meil ei muutu mitte midagi ilma põlvkondade välja suremiseta.Poolast oleme kusagil 40a maas, selles suhtes.Matti,ei minu ega sinu silmad näe siin riigis demokraatlikku ühiskonda!Kui seda peakski siia kunagi sündima.Egas Madisson niisama siit plehku pannud ,selleks pidid olema suured kaalutlused ja hirm.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP