RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 9. aprill 2013

MATTI ILVES: KAS EUROOPA LIIT JUHITAKSE SÕJANI?

Euroopa Liidu suured juhid on ähvardanud meid sõjaga, hiljuti tegi seda teatavasti Euroopa Nõukogu president Herman Van Rompuy, kui EL-u rahvad ei nõustu suurema integratsiooniga, ehk föderatsiooniga või Euroopa Ühandriikidega.

Juhid-komissarid Euroopa Komisjonis aga ei taipa, et nii nad tegelikult võivadki juhtida liidu Euroopa järjekordse sõjani. Miks siis nii? Aga seepärast, et see imperjaalne süsteem muutub siis liiga keerukaks ja selle käigushoidmiseks ei jätku emam vahendeid.
Võtame või tohutu ametmike armee mida Brüssel on sunnitud ülal pidama - 55 000 ametnikku, neist 33 000 Euroopa Komisjonis. Need aga kõik vajavad üliheldeid palku, et kindlustada lojaalsus liitriigile ja selle juhtidele. Samuti toodavad need ametnikud - õigustamaks olemasolu - tohutult paberipahna igasuguste direktiivide, korralduste ja seadustega, mis on kõik osariikidele vaieldamatuks täitmiseks.
See aga omakorda sunnib osariike ka ülal pidama ametnikke, kes ülalt tulevaid korraldusi jälgivad, täidavad ja nende täitmist allpool kontrollivad. Lõpus muutub selline süsteem lihtsalt juhitamaatuks ja hävitab iseenda. Selline ülalt juhtimine, ka kõige väiksematemate asjade puhul, mida saaks otsustada osariikides äratab riikides teravat rahulolematust ja vastuhakku keskvalitsusele.

Hästi kirjutab John Casti raamatus "X-sündmused. Kõige kokkuvarisemine": "Kriisihetk saabub, kui me taipame, et ühiskonnad peavad pidevalt lahendama probleeme, et nad saaksid kasvada. Probleemide lahendus aga nõuab aina keerukamaid struktuure. Lõpuks saabub hetk, mil kõik ühiskonna ressursid kuluvad lihtsalt süsteemi käimashoidmiseks. Sel hetkel tabab ühiskonda keerukuse ülekoormus, mis tähendab, et uute probleemidega toimetulekuks pole enam ühtki vaba vahendit. Kui tekkib järgmine probleem, ei suuda süsteem seda lahendada, sest ei saa enam keerukamaks muutuda. Seega kukub süsteem kiiresti kokku X-sündmuse tagajärjel.
Mõnikord on X-sündmuseks majanduslik krahh või poliitiline revolutsioon, kuid sageli on ühiskonna liigsest keerukusest vabastanud sõda - väike või suur, kodu- või välissõda. Pärast sõda saab üles ehitada tunduvalt madalama keerukusega ühiskonna. Üheks näiteks võib tuua kuulsa Rooma impeeriumi allakäigu ja languse."

E Liitu juhitakse aga jätkuvalt üha keerukama süsteemi poole ja juba lähemas tulevikus saabub aeg, kus pole raha sellise bürokraatliku süsteemi ülevalpidamiseks ja meid ootab ees kas revolutsioon või mis veel hullem - Euroopa suur sõda. Probleeme ei aita siin lahendada väikesed välissõjad, millest USA ja NATO juhtimisel pea kõik osariigid juba osa võtavad.

Siiski on olemas ka rahulik alternatiiv, aga EL-u juhid jätavad selle kasutamata kas teadmatusest või tahtlikult - see on lõdvendada tihedaid sidemeid mis on loodud kaasajooksuga üleilmastumisega ja E Liidu ehitamisega.

2 kommentaari:

Anonüümne 10. aprill 2013, kell 01:31  

http://apocalypse-2012.com/
http://apocalypse-2012.com/revival/ring_power.html

Anonüümne 10. aprill 2013, kell 03:15  

Suure palgaga ostetakse tegelikult saadikud üles.Mitte ükski neist ei huvitu hiljem oma riigist või rahva heaolust ,eesmärgiks on vaid iseenda heaolu.Peenelt ülesehitatud mehhanism ,inimese ahnusele.Täpselt nagu võlaorjus.Sõjad on selle vältimatu osa.Võtame asja teise nurga alt.Oletame ,et Iraagi okupeerimine oli hoopis Vietnam2 kutse Venemaale kes aga sellest keeldus osa võtmast.Järk järgult on kõidesse rahutuspunktidesse ikkagi meelitatud Venemaa.Maailmas on ainult 2 suurt jõudu kes omavahel kisklevad ,Inglise monarhia ja Venemaa.Usa on vaid Inglise koloonia.Tõin nüüd välja tegeliku maailmavalitseja ja tahaks siin kohal veel mainida ,et kuna EL on asunud brittidega nugadele siis varem või hiljem britid selle nürisünnitise hävitavad ja see protsess võib olla juba alanud.EL on üks suurimaid ametnike paradiise kes on suureks koormaks kõikidele liikmesiirkidele.Isegi Eestis tunneb iga maksumaksja tohutut amtnike võimu kes on lastud ülepea kasvada.Sellist monstrumit ei ole vaja toita ,see tuleb kiiremas korras hävitada!Meile piisaks selle alustamiseks korraldada haldusreform aga siiani on enne vahetunud valitsus kui haldusreform sest neid on nii palju kes on harjunud riigi kulul mugavalt elama.Olen enam kui kindel ,et Eesti pigem loobub EL-i abirahadest kui viib läbi haldusreformi.Jätkamiseks aga võetakse hiigellaen ,sest ei ole enam kedagi kes suudaks selle lõbu kinni maksta.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP