RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 16. aprill 2013

MATTI ILVES: KUI TULEVAD SOTSIAALDEMOKRAADID...

On tõesti selline oht, et järgmised Riigikogu valimised (1. märts 2015) võidab Sotiaaldemokraatlik Erakond  - SDE. See on kõige halvem mis Eestis juhtuda saab! Ka praegu liberaalide võimutsemisel teeb elu osariigis vähikäiku, kuid sotside võimule saades ootavad meid ees veelgi hullemad arengud. Need võiks olla järgmised: armutu feminism selle kõige hullemal kujul (lugege SIIT), sookvootide kehtestamine töökohtadel, homoseksuaalide "abielude" seadustamine ja lapsendamisõiguse andmine neile, nõustumine immigrantide-assülitaotlejate (lausa sisseveetavate) üleeuroopalise jagamiskvoodi sisseseadmisega ja palju muud sellist.
Emori andmetel on SDE toetus viimaste küsitluste kohaselt 27% ja mõni kuu tagasi ulatus see lausa 30 protsendini. Sotside toetus on Riigikogu kartelliparteidest jälle kõige suurem. Nende maailmavaade sisaldub juba nimes, samuti tunnevad nad uhkust revolutsioonilise ajaloo üle, väljavõte kodulehelt: "Tõenäoliselt on just Sotsiaaldemokraatlik Erakond see kooslus, mis võib pretendeerida kõige kauem järjepidevalt tegutsenud Eesti erakonna tiitlile. Sotsiaaldemokraatlik liikumine sündis nimelt revolutsioonilisel 1905. aastal." Sotsiaaldemokraadid on tüüpiline marksistlik partei, mis tunneb ennast eriti hästi Euroopa Liidu aatekaaslastest valitsuse, Euroopa Komision, tingimustes.
Eestlusega, EL-u kuulumist arvestades, pole sellisel kosmopoliitsel parteil mingit seost ja ei saagi olla lähtudes juba maailmavaatest. Samuti on nende peaidoloogid Marju Lauristin ja Jaak Allik purupunased juba nende perekondliku kuuluvuse ja kommunistliku mineviku tõttu.

Sotsialistide praegune suur juht ja õpetaja Sven Mikser pole sellest saladust teinud, et soovib 2015. aasta valimiste järel peaministriks saada.
Nüüd on alustatud võitlust Keskerakonnaga nn. vene häälte pärast. Siin tegi Mikser alguseks kohe tugeva käigu ja 1994. aastal asutatud Eesti ja eestluse vastase parteiga - Vene Erakond Eestis (VEE). Ise peavad nad ennast 1920. aastal loodud Vene Rahvusliku Liidu õigusjärglasteks. Selle partei põhieesmägid on olnud: Vähendada kodakontsuseta inimeste arvu riigis, teiseks riigi keeleks sätestada vene keel. Samuti on selle partei esindajad väitnud veel ühinemise käigus, et venelased ei ole ega saa olla okupandid ega okupantide järeltulijad. Seega eitatakse Venemaa okupatsiooni. Kui palju sellised seisukohad on nüüd üle kandunud ühenderakonnale on teadmata, kuid midagi on SDP neilt siiski üle võtnud.

Hiljuti tuli Mikser välja ideega, et rahvuste ja keelte vastanduselt tuleks minna passi ja kodakondsuse järgsele patriotismile. See suur "teoreetiline" avastus ei kuulu aga temale.
Itaalia professor Roberto de Mattei kirjutab artiklis "Euroopa Liit – vahend relativismi diktatuuri teenistuses" (avaldatud: http://www.decivitate.ee/?go=index): "Mõiste „konstitutsiooniline patriotism“ sai poliitilisse sõnavarasse sisse toodud Jürgen Habermassi poolt, kes vastandab Verfassungspatriotismus’e, abstraktsetele ja universaalsetele põhiseaduslike õigustele põhineva patriotismi ajaloolisel ja territoriaalsel identiteedil põhinevale traditsioonilisele patriotismile. Habermassi ja tema õpilaste teesiks on kodakondsuse idee lahutamine riigi ja rahva ideest, et ühendada see demokraatliku ja universalistliku põhiseaduse ideega. See idee sai üle võetud Euroopa Põhiseaduse idee autorite poolt, kes panid ette siduda Euroopa kodakondsus mitte territooriumi või sünnipäraga – traditsiooniliste ius soli ja ius sangunis põhimõtetega – vaid Põhiõiguste Hartaga." Selline oleks veel üks Mikseri samm meie riigi, rahva ja Eesti patriotismi hävitamise teel. Mäletame ka Sven Mikseri eelmist "suurepärast" mõttevälgatust, oli siis kaitseminister - likvideetda Kaitseliit!

Sellise partei ja tema juhi saamine võimule kiirendaks veelgi meie riigi hääbumist.

4 kommentaari:

Anonüümne 16. aprill 2013, kell 14:14  

Sotsidele mängitakse võim kätte.Neil saab üsna vastik roll mängida aga näitlejaid neil jagub.Nende ülesandeks jääb reformi p..ska hajutada aga karvane käsi jääb neil ümber kõri.Ausate valimiste aeg on läbi!Elanikele ei tähenda valitsue vahetumine mitte midagi.Ainult hullemaks läheb see elu.

Anonüümne 8. mai 2013, kell 13:28  

Kahjuks ei ole selline marksismiga hirmutamine üldse adekvaatne. Eesti sotside platvorm on tsentrist pigem paremale poole kaldu. Kui mingeid mõistlikke argumente pole, siis hakatakse lahmima. Tglt oleks Eestile parim IRL ja SDE koalitsioon

Anonüümne 9. juuni 2013, kell 16:03  

Pada jutt. Marksismiga ,,hirmutamine'' on täiesti asjakohane. Vasakpoolsete kogu ,,väärtusmaailm'' ongi marksistliku taustaga ja selle põhjalt kujunenud. See on fakt. Siin peaksid täpsustama, kas räägid majandusest, ks. maksupoliitikast või partei esindatavast väärtusmaailmalt. Kummagi, nii majanduslike küsimuste kui ka vaimumaailma poolest pole sotsialistides mitte, kui midagi parempoolset. Parim koalitsioon oleks minu arvates üldsegi Helme juhitud EKRE ja Ratta juhtitud Keski näol. Punased võtku rahulikult, oravatel on ka aeg riigi laialitassimisest jalga puhata ning Isamaa Rahva & Leivata liit võiks laiali minna. Ja ülejärgmiste valimiste ajaks võiks tekkida juurde sellised 1-3 erineva suunitlusega konservatiivse väärtusmaailmaga parteid.

Anonüümne 10. juuni 2013, kell 14:22  

Ma olen alati öelnud et SDE on veel palju hullem kui KE ja meie prägune valitsus kokku!Aga minu arust oleks ültse tglt kõige parem koalitsioon RE ja EKRE!Mida Mart Helme ise ka tahtis(vb tahab siiani)Aga seda ma tunnistan et prägune valitsus ongi niimoodi mänging et võimu saaksid nüüd EKRE ja ültse parempoolsed!Ansip pole lollakas!ME tahame teha RE-st ja EKRE-st head koalitsiooni partnerid ja ,et meie koostöö käiks hästi ja Saaksime teha Eestile ja Eesti rahvale parema tuleviku!Aga siis oleks aeg ka IRL-il kellegagi liituda või IRL lendab mängust välja.

Kõige parimate soovidega!
RE Anonüümne esindaja ja niiöelda "Diplomaat"



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP