RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 27. mai 2013

Tulnukate mäss

Ajab naerma kuidas multikulti meedia kirjutab Rootsis Husby-s märatsevatest neegritest ja araablastest, kui kohalikest rootsi noortest ja ei midagi nende tegelikest taotlustest.
Tegu on samasuguste immigrantidega, kes igal aastal näiteks Pariisi või Marseillesi tänavatel kümneid autosi põletavad ja mässavad.
Nad elavad riigi st valge põlisrahva kulul, enamus neist ei tee tööd, nende õpivõimekust kajastavate testide tulemused on madalad, nad ummistavad karistusasutusi. Kõik nad okupeerivad üha suuremaid ja suuremaid territooriume, kus põliselanik pole teretulnud. Ka näiteks “multikulti idüllis” Oslos on getopiirkonnad tekkinud. See pole mingi segase rassisti väljamõeldis vaid vabalt kontrollitav fakt.
Põliselanik on vaenlane, kes peab tõstma toetuseid ja andma rohkem õiguseid jääb nõudeid kuulates mulje.
Sellised on lühidalt siis need, keda piiride avajad ja ka näiteks uuskommunist Sven Mikser nimetavad vajalikuks tööjõuks, kes vajadusel kolmandatest riikidest sisse tuleb tuua.

Allikas: http://staap02.wordpress.com/
_______________
Mässu alguses oli see tõesti nii ja võis arvata, et rootsi noori on tabanud kollektiivne hullus. Mäsu paisudes polnud aga enam võimalik varjata vägivallatsejate päritolu.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP