RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 30. juuni 2013

KOMMENTAAR | Olukorrast riigis ja eestlaste ajudes


Kivisildnik

 Olukord on halb, lootusetult halb. Ajutegevuse ilmingud on ilmselgelt dementsed. Ma ei räägi seekord keerulistest asjadest, nagu kultuuri sihiteadlik hävitamine, iseseisvuse kuritahtlik loovutamine või totaalne loomastumine. See on ajusid arvestades ilmselge ülerinna tõste.
Teeme lihtsalt, konkreetsete näidetega ja olmelistel teemadel. Ajakirjanduse põhjal. Viimane lause, mida ma meie lehtedest lugesin ja pärast mida ma loen ainult klassikat, kõlas umbes nii: nüüd, kus üks roojane partei käitus alatult pensionäride häältega, on demokraatia hädaohus ja võimu legitiimsus küsimärgi all.

Mis demokraatia?

Millised haiged ajud sellist solki välja ajavad? Kui pensionärid oma väljaheidetes elavalt mädanevad, siis ei ole demokraatial midagi viga ja võim on legitiimne nagu vana mees, nii jah? Kas teie haugimälud ikka mäletavad Hvostovi ämma ja lugusid teistest vanuritest, keda sisuliselt piinatakse ja tapetakse? Kusjuures tegu pole kurjategijate ega asotsiaalidega ning elavmäda saab ametlikult kehtestatud pensioni, millest ei jätku mitte ainult inimväärseks eluks, vaid ei jätku eluks, lihtsalt eluks ei jätku.
Kui pensionäride hääled ühe roojase partei valimistel on teile tähtsamad kui elavalt mädanevad inimesed, siis te olete kas idioodid või mölakad. Meil on kokku arvestatud 100 000 inimest, kelle pangaarved on suletud, 100 000 majanduspagulast, mitusada tuhat sündimata jäänud last, 100 000 virelevat last, 100 000 virelevat töötut, oletan, et ka virelevaid vanureid on suurusjärk 100 000.

Kus nüüd kargasid mul demokraadid ja legitiimid välja. Mis valimine, mis demokraatia, millest te üldse räägite? Pole mingit demokraatiat juba ammu, ükskõik keda valitakse roojastes parteides, kas seda tehakse loomade või inimeste häältega, see ei muuda Eesti riigis mitte midagi.
Need, keda me valime seadusi tegema, ei tee tegelikult enam ammu seadusi. See on nüüd keeruline jutt, võib vahele jätta. Seadused tulevad 85% Euroopa kontoritest ja Euroopas me midagi ei muuda, sest meid on vähe ja me oleme kas rumalad või korrumpeerunud. Siim Kallase pangaasju mäletate? Ja kui meid oleks palju nagu sakslasi ja me ei oleks korrumpeerunud tolvanid, siis ei muudaks me ikka midagi, sest asjad otsustab Euroopa Nõukogu, keda me valida ei saa.
Mis muudavad siin pensionäride hääled, kas need teevad lurjustest ausad inimesed või teevad nad eurobürokraatiast demokraatliku institutsiooni või lähevad need raugahääled kuidagi korda Bilderbergi vandenõulaste grupile ja nende kohalikele käsilastele? Ei lähe korda, ei muuda ja kogu see demokraatia jutt on lihtsalt loll ja piinlik.
Aga inimesed kirjutavad selliseid demokraatia ja legitiimsuse lugusid, inimesed loevad neid, elavad kaasa, lähevad närvi, kisendavad hüsteeriliselt, hakkavad rapsima. Pange neile pehmete seintega palat valmis või käerauad. Kolmandat varianti ei ole. Sellist lima võivad ajada ainut vaimuhaiged või kurjategijad, kummalgi neist ei ole meediasse asja.

Eesti linnadele tuli otsa?

Toon teise sama paljastava näite. Näide on televisioonist, kodanik Martin Helme rääkis TTVs sellest, et Rootsi linnad põlevad, et see on halb. Kordan – see, et Rootsi linnad põlevad, on halb, ei ole hea linnu maha põletada, ja Helme tegi järelduse, et ka Eesti linnade mahapõletamine on halb ja seda tuleks vältida. Eesti linnade mahapõletamise vältimiseks tuleb hoiduda rootslaste vigadest, eelkõige massiimmigratsioonist.
Terve mõistuse seisukohalt väga õige sõnavõtt, ainult hull püromaan võiks Helme väited kummutada. Ja mis juhtus? Meedia ujutati üle Helmet mõnitavate, solvavate ja teda iga hinna eest kriminaliseerida püüdvate kirjutistega. Inimõiguslased, humanitaarid, arvamusliidrid, poliitikud, suvalised pooletoobised jne. Nimekiri inimestest, kes arvavad, et Eesti linnad tuleb maha põletada, on pikk ja hirmuäratav.
Millest selline maniakaalne püromaania? Ma ei ole muidugi psühhiaater, aga siin tuleb tõsiselt kaaluda sundhospitaliseerimist. Ma eeldan, et kõik need Martin Helme vastu võitlevad isikud ei ole kurjategijad, see ei ole loogiline, see ei ole lihtsalt võimalik. Ma ei saa aru, miks te tahate Tartu ja Tallinna põlema panna, miks teile meeldib leegitsev Stockholm. Ei saa aru.
Mis on võõra vara elajalikus hävitamises ning keskkonna eluohtlikuks muutmises nii head, et kõik, kellele see mõte ei meeldi, tuleb kõrvuni maa sisse tampida ja halada, et küll on paha, et pole vihakõne seadust, mis võimaldaks Helmet vangi panna. Agressiivne ja vaimselt labiilne püromaania on suurim oht meie ühiskonnale, aga keegi ei sekku, ei politsei ega haigekassa. Olukord ei ole normaalne.

Seda meedias märatsevat jõuku on alust pidada organiseeritud püromaaniaks ja neid tuleks lähemalt uurida. Unustasin selgitada, püromaania on haiglane tahtmine iga hinna eest ja igale poole tuld teha, see on haigus. Paha haigus. Püromaanide mõtlemisaparaadil on üks kindel tunnus, mis aitab neid normaalsetest inimestest eristada. See tunnus on võimetus mõista teksti, funktsionaalne kirjaoskamatus, õigemini selle erivorm, mis piirdub üksikute sõnade otsimise ja meelevaldse tõlgendamisega.
Meie väga austatud püromaanid kas loevad või kuulavad Martin Helme juttu, otsivad sealt välja sõna, oli see neeger või must, ja siis hakkavad sonima rassismist ning nõuavad Helme karistamist. Kuid tuleme tagasi Helme jutu mõtte juurde, et linnade põletamine on paha ja sellest tuleb hoiduda. Teksti ei saa mõista sõna tasemel, aga kui lause ja mõtte tasemele ajutegevus ei küüni, siis on vaja ravi, haridust on juba proovitud. Tulemuseta.

Aga teeme lihtsamalt. Kui linnade mahapõletamine on hea, miks te siis oma majast või korterist ei alusta? Süüdake diivan, pange kardinad põlema, pange pintsak põlema. Teine küsimus püromaanidele miks te tahate kastaneid immigrantide kätega tulest välja tuua? Tehke ise ka midagi, Statoil on siinsamas nurga taga. Kolmandaks selgitage, milline sisuline vahe on tuletõrjujal ja Martin Helmel? Ja kui Helme vangi pannakse, kas siis on ka pritsimeestel minek. Oleks loogiline, teoreetik ees ja praktikud järel.
Kokkuvõtteks, olukord meie ajudes on katastroofiline, tehnilised võimed puuduvad, funktsionaalne kirjaoskus on null, aga vähe sellest.
Mõtlemisaparaadis on ka muid ühiskonnale palju ohtlikumaid häireid, nagu massiline püromaania ning täielik psühhopaatiline osavõtmatus elavalt mädanevate vanurite ja nälgivate laste suhtes.

Allikas: http://www.ohtuleht.ee/531863#.Uc7Tg4gQc2I.twitter

2 kommentaari:

Anonüümne 30. juuni 2013, kell 16:35  

puusta ja punaselt!

Anonüümne 3. märts 2015, kell 10:40  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP