RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 3. juuni 2013

Otsitakse kasulikku idiooti

Ilusate sõnade ja idüllilise maailmapildi taga käiv vasakpropaganda lihtsameelsete värbamiseks ja enda kasuks tööle rakendamiseks. Enamasti saavad nendeks lihtsameelsed naised, keda läbi emotsioonide lihtsam mõjutada. Oma arust päästavad nad oma rahva vastu võideldes maailma kurjuse eest ja mille nimel? Et teatud tihti võõramaist päritolu lobistide grupp saaks läbi nõrgendatud väärtuste ja sisemiselt nõrgestatud riigi oma võimu kontrolli alla.
Ka Eestis on selliseid ametikohti. Igasugused ilusate sõnade taha peidetud organisatsioonid nagu Inimõiguste Keskus, Võrdõiguslikkuse büroo, Erinevus Rikastab jne on ju kõik maksumaksja ja Euroopa Liidu propaganda rahadega töö hoitavad multikulti ajupesukeskused. Eesmärk on valmistada ühiskond ette rahvusriigist loobumiseks Euroopa Ühendriigi loomise eesmärgil. Euroopa Parlamendi koostatud Euroopa Manifest sätestab üheselt: ” Meie peavaenlane on rahvusriik.”
Selleks on vajalik ühiskonda anda toos sundsallivust ehk suruda läbi traditsioone hävitavaid sundseaduseid nagu pedeabielud, igasugused vihaseaduste taha peidetud sõnavabadust piiravad õigusaktid, immigratsioon kolmandatest riikidest, segaabielude promoteerimine jne.
Olgu siis Eestis selle ilmekaks näiteks eile Vabaduse väljakul toimunud ajupesu üritus Eesti rahva hävitamiseks eesotsas välisminister Paetiga, kus eesti naisi kujutati neegritega koos paarina.
Kümned tuhanded surid, et kommunistid saaks taas tulla? Või valime ehk tulevikus reaalselt meie rahvuslike huvide eest seisjaid.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/
HateFlyer


1 kommentaari:

Anonüümne 3. märts 2015, kell 12:03  

Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP