RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 4. august 2013

MATTI ILVES: VIKERRAADOIO TEGELEB JÄTKUVALT SILTIDE KLEEPIMISEGA

Vikerraadios räägiti lühidalt kohalikest valimistest (01.08.13.) ja arutleti põhiliselt Tallinna linnapea kandidaatide üle ning nende võimaluste kohta valimistel.
Hea uudis oli see, et eestlaste hulgas juhib ülekaalukalt Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna kandidaat Mart Helme 20%-ga.

Saatesse oli ka kutsutud politoloog Mari-Liis Jakobson ja tema oligi see, kes nimetas M.Helme´t populistlikuks kandidaadiks, ilma ühtegi põhjendust toomata. Põhjendamata populistiks nimetamine aga ongi tüüpiline sildi kleepimine ja seda ei häbene teha meil isegi raadiosaates ameti järgi "politoloog". Panin siia jutumärgid, sest Jakobson ei vääri kindlasti seda kutsenimetust.

Populismist ja sildistamisest lugege pikemalt SIIT.

5 kommentaari:

Anonüümne 4. august 2013, kell 11:30  

Pealkiri ei vasta tekstile. Lisaks võiks girjuvigi vältida pealkirjas. Või korrektselt öeldes kirjavigu. Vikerraadio ei tegelenud ju artikli põhjal sildistamisega vaid külla kutsutud inimene pani sildi põhjendamatult külge.
Toon ühe paralleeli. Kõik mehed on vägistajad, sest neil on olemas vastav organ. Täpselt selline tundus mulle see artikkel.

Matti Ilves 4. august 2013, kell 12:41  

Tänan minu nimes õigekirja veale tälepanu juhtimast, tegelikult olid siin tähed lihtsalt vahetusse läinid. Olete tubli anonüümne õigekirjavalvur.
Sildistamine toimus Vikerraadios ja ka saatejuht ei pööranud sellele tähelepanu, mis oleks olnud kahtlemata tema kohus, tähendab, ta nõustus vestluskaaslasega.
Kuna selles raadios on varemgi esinenud sildistamist ja seda ka saatejuhtide poolt, siis pean pealkirja õigustatuks.

Anonüümne 4. august 2013, kell 23:00  

Populist kui sõimusõna! Populist peaks lubama teadlikult rahvale midagi omakasu huvides. Näiteks A. Ansip lubas 5 rikkama riigi sekka. See mees on ehtne populist!

Anonüümne 5. august 2013, kell 09:07  

Sarnane desinformatsiooni levitamine toimub ka mujal. Juhtusin siin nädal tagasi, kuulama Raadio 2 saadet. Kus räägiti, kui laisad on Lõima-Eesti elanikud tööotsimisel ja millised käitumismallid on juurdunud sellest tulenevalt. Samas ei räägi keegi põhjustest, miks nii on. Sellest minnaks mööda justkui, põhjuseid ei ole iialgi eksisteerinud ja see tuli alles nüüd päevavalgele. Mulle jäi mulje,et kuulan kõige ehtsamat Marksistide propagandat, kus meie oleme kõik õigesti teinud ja teised on vaid rumalad.

Anonüümne 5. august 2013, kell 12:07  

http://via-midgard.info/news/putin-boitsya-prixoda-k-vlasti-nacistov.htm
keskaasia, hiina, korea, vietnami ja kaukaasia "lõimunud sõbrad" - integreeritud "eestlased ja lätlased"



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP