RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 13. august 2013

Petitsioon aerosoolpritsimiste lõpetamiseks

Pole olemas täna suuremat ohtu Inimese ja Looduse tervisele kui KLIIMAMANIPULATSIOONID (geoinsenerlus), mille katastroofilised tagajärjed on ilmnemas juba täna. Eestis teatakse sellest (surma)ohust alles kahetsusväärselt vähe. Kui me seda koheselt ei peata, puudub ka kõigel muul – majandusel, kultuuril, vaimuelul – tulevik. See on täna prioriteet number üks.

KAS OLETE MÄRGANUD ET
täna katavad Eestimaa taevast lennukite “keemiasabad” (chemtrails) ja neist tekkivad ennenägematud “keemiapilved”. Selliseid aerosoolpritsimisi teostatakse üleilmsete kliimamanipulatsioonide raames eesmärgiga “takistada kliimasoojenemist”. Ja ehkki seda tegevust ametlikult eitatakse, ollakse avalikkuse survel üha enam sunnitud möönma selle olemasolu. Reklaamplakatitele, lastefilmidesse jm on ilmunud lennukite keemiasabad, otsekui oleks need osa loomulikust taevast. USAs on avatud isegi seda õigustav TV-kanal “Hacking the Planet”.

Video: MIDA NAD SEAL PRITSIVAD? (eestikeelsed subtiitrid)


1 kommentaari:

Anonüümne 13. august 2013, kell 17:24  

suurepärane teadlase arvamus - piiteri eestlase s.salli poolt. tänane päev ja tulevik. yhine baltikumi ala ja segunenud ugrisoome-slaavi-euroopa rahvaste maa nn. "venemaa" on vallutatud...
http://www.youtube.com/watch?v=UNlEAK6avJ8 ,
http://www.youtube.com/watch?v=tS8JvXqjW-Y .
http://www.youtube.com/watch?v=ZIDe3ZLar0g NB!
head kuulamist/vaatamist !



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP