RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 16. september 2013

NSSM 200

1974. aasta 10. detsembril valmis Ameerika Ühendriikide Riikliku Julgeolekunõukogu tarbeks üks ülisalajane dokument. Mainitud ajal oli presidendiks Nixon, nõukogu juhiks aga Henry Kissinger, kes saatis selles ametis olles dokumendi täideviimiseks edasi lisaks välisministrile, kaitseministrile, rahandusministrile, põllumajandusministrile ning maa-, õhu- ja lennuväe peastaabi asjaomastele ametiisikutele ka LKA juhatajale. NSSM 200 salastatuse tühistas Valge Maja 1990. aasta 31. detsembril.

Memorandum räägib sellest, mismoodi tuleb muuta USA ülemvõim maailmas püsivaks ning kindlustada ameeriklastele vaba juurdepääs maailma maavaradele - pidurdades, soovitatavalt koguni vähendades vähemarenenud riikide elanikkonda, eriti selle kolmeteistkümne, Kolmandasse Maailma kuuluva riigi oma, kel ameeriklaste meelest elanikke juba liiga palju.

Nende riikide rahvastiku vähenemine kavatseti saavutada Rahvusvahelise Pereplaneerimise Föderatsiooni (ingl. k. lüh. IPPF) pereplaneerimismeetodite abil. Nimelt tulevat IPPF-i filosoofia kohaselt kõik maailma hädad sellest, et „vastutustundetutel“, s.t. rumalatel, harimatutel ja vaestel lubatakse end taastoota. IPPF leiab, et probleemi saab lahendada vaid sündide reguleerimisega. Selle ülla sihi nimel töötavadki IPPF-i liikmed. Nende ülesandeks on „ebardite“ (ingl. k. dysgenic stocks), s. o. nende meelest alaväärsemate sundsteriliseerimine ja eraldamine. Liidu asutajast, Margaret Sangerist sai ses küsimuses lääne ühiskonna tooniandja, kelle filosoofiast on läbi põimunud ka lääneriikide valitsuste ja nendele lähedaste organisatsioonide, näiteks UNESCO-gi filosoofia, mis toimib pealtnäha laste heaolu, mitte aga nende hävitamise huvides.

Kokkuvõtlikult öeldes põhineb NSSM-i doktriin sellel, et Kolmanda Maailma elanikkonna kahanemine on võimalik vaid siis, kui rakendatakse IPPF-i meetodeid. Kuidas aga teha Kolmanda Maailma riikide juhid IPPF-i soovitatud sünnireguleerimismeetodi pooldajateks? Aga eks ikka nii, et USA valitsus juhib nende tähelepanu seosele, mis on sündide arvu drakoonilise reguleerimise ning majandusliku ja sotsiaalse arengu vahel. Kõigele vaatamata saab seda võtet kasutada vaid ettevaatlikult, muidu võib tekkida oht, et paljastub sekkumise tõeline iseloom, ja nimelt see, et tegemist on sisuliselt ei millegi muu kui majandusliku või rassilise imperialismiga.

ZSUZSA BUNYEVÁCZ

Ungari keelest tõlkinud Tõnu Kalvet.

Allikas: Ungari nädalaleht „Magyar Jelen“ (loe: madjar jälen), 6. jaan. 2005, lk. 8.
________________
"Rahvuslikku Teatajat" saate tellida kui võtate ühendust levijuhtidega

Levijuhid:
Tallinnas ja mujal Põhja-Eestis: Johanna Ranne (e-post: johanna.ranne.armane [ät] gmail.com; telefon: 59037103).
Lääne- ja Kesk-Eestis: Jaan Hatto (e-post: stuvsta [ät] hot.ee; telefon: 51903374).
Tartus ja mujal Lõuna-Eestis: Osvald Sasko (telefon:55542270).
Levijuhtidelt saab ka varasemaid „Rahvusliku Teataja“ numbreid.

Tõnu Kalvet,
„Rahvusliku Teataja“ peatoimetaja
Telefon: 55900564

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP