RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 24. oktoober 2013

Aivar Koitla Facebook´is

Usun, et peagi jõuab igale eestlasele kohale , mille või kelle poolt nad hääletavad--- Aga eks iga rahvas väärib oma valitsejaid!
Peagi saavad kõik aru, mis on Konservatiivse Rahvaerakonna peamine sõnum - Eesti peab olema kodumaaks eesti keelele, kultuurile, haridusele jne. See väike maa peab olema eelkõige eestlaste riik! Me ei tõuka kedagi eemale kuid igal tulijal peab olema austus Eesti suhtes!
Veenduge, millele anti mandaat viimastel valimistel:

Anvelt: Eestlastest põhirahvas on seda tugevam, mida multikultuursem me oleme. Võõras kultuur, mis on tulnud rahumeelselt, kohandub ja rikastab meie enda oma. Ei räägi me ju saksa, taani ega vene keeles, ikka eesti keeles ja peame oma kultuuritegelasteks, teadlasteks inimesi, kes tegelikult eestlased polegi. Takistada pole siin vaja midagi, pigem oleks huvitavam, kui meie Tallinna kultuuriline ja rahvuslik mitmekesisus väljenduks ka tänavapildis, kas või restoranide, kohvikute või isegi tervete selliste rahvuspäraste asumite järgi. Seda ei tohiks muidugi segamini ajada mingite slummidega, vaid positiivse algatusega, kus kõigil on hea ja põnev ringi liikuda.
Link: http://www.tallinncity.ee/2565928/tallinn-otsib-linnapead

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP