RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 18. oktoober 2013

Facebook´ist

MERIKE LILLENBERG, EKRE jauhtuse-, volikogu liige ja Tartumaa ringkonna esimees:

Kui Henn Käärikule see sopp kaela keerati, reageeris erakond väga kiiresti ja saatis Kääriku asemel teledebatile järgmise kandidaadi, st. minu, erakonna seisukohti tutvustama. Sõitsin Tallinna, valmistasin end kiiresti ette, mida rääkida, aga debatile mind ei lastud. Kord olevat selline, et isiku asendamisest tuleb teatada 5 päeva ette. Pole parata, sõitsin Tartusse tagasi. Kui arvuti lahti tegin ja saadet vaatama hakkasin, oli üllatus, üllatus...
Isamaalise Tartu Kodaniku Imre Mürgi jaoks ei olnud päevagi vaja, et debatil Kääriku asemel olla. Tema võis küll.

Mängureeglid olid sellised, et debatil osalevad 6 kõige rohkem kandidaate välja pannud erakonda. Meil oli ka ilma Käärikuta neist rohkem kandidaate. Martin Helme esitas ERR-le selle peale arupärimise ja protestikirja.ERR rikkus kahte iseenda poolt kehtestatud reeglit. Seega on kindlalt EKRE vastu ja kellegi teise poolt. Juba enne debattide algust ütles ERR Martinile, et nad veel kaaluvad, keda debatile lasta, kas meid või ITK-d, sest meil oli neist vist 2 kandidaati rohkem. Miks kaaluvad, kui reegel paigas: 6 kõige pikema nimekirjaga erakonda!

Selliste solgiga ülekallamiste puhul tuleb alati mõelda, kellele see on kasulik? Kellele oli Käärik kõige rohkem pinnuks pees? Küll sõimati teda natsiks, küll tehti KGB koputajaks. Kui Käärik kõrvaldatakse siis on ehk ITK-l rohkem häälesaaki? Minu rajalt maha võtmiseks polegi muud tarvis, kui kommentaariumis isa ja poolõde letti lüüa. Ja seda korduvalt! Juba siia ilma sündides olin ebausaldusväärne kuri kommunist, mis siis, et mähkmetes. Kui kommunismist isu täis, siis hakkasin rassistiks ja natsionalistiks. Sellise anonüümkirja sain. Mis riik see on, mis rahvas see on ja kas Jumal peaks tõesti tahtma, et selline rahvas püsima jääks?

EE peatoimetaja asetäitja Sulev Vedler oli kõige vastikum saates: Käärik olla ise intervjuus ennast sisse rääkinud. Kuidas? Ma lugesin artiklit ja polnud ta midagi erilist teinud ega ennast sisse rääkinud. Aga selline asi telekas "soliidse" ajakirjaniku poolt välja öeldud, see pidi pidi mõjuma ja küllap mõnele idioodile mõjuski. Ajupesu missugune! Minul läks tööpäev raisku, pidin öösel tööl olema, et hommikuks tudengite kontrolltööde variandid komplekteerida. Väga vastik lugu!

Ma ootan veel 3 aastat, kuni selguvad Riigikogu valimistulemused. Kui EKRE mehed sisse ei saa, lähen ka Eestist ära.

AIVAR KOITLA, EKRE juhatuse liige:
VALIMISED EI OLE ENAM VALIMISED

Seekordsed kohalike omavalitsuste valimised Tallinnas on muutunud manipulatsiooniks ning poliittehnoloogiaks valija enda raha eest, mis on tänaste parlamendierakondade peamine viis ellu viia nende „valimislubadusi“.
Valijale öeldakse, et Savisaarelt ja Keskerakonnalt tuleb võtta võim Tallinna vabastamiseks korruptsioonist.

Asemele aga pakutakse kolmikvõimu sotsidest, oravatest ja libaisamaalastest, kes lisaks Eesti riigi maksumaksja rahale tahavad oma kaukasse ajada ka Tallinna maksumaksja raha, millest nad nagunii juba lõviosa saavad. Selle kolmikvõimu puhul pea kolmekordistub korruptsioon ja maksumaksja raha kantimine, sest nende erakondade tohutu ahnus ei tunne piire.

Valija! Iga valimisperioodiga on Eesti kodanik jäänud vaesemaks, saades nende endi raha eest tühje lubadusi, mida neile korra nelja aasta eest tuletatakse meelde õhupallide, pastakate ja muu odava nänni moel. Kas Sa Valija, selle eest maksad oma makse, et Sinu raha varastamise eest saada vastu õhupall korra nelja aasta jooksul?!
Valija, Sind püütakse veenda, et igasse teise erakonna nimekirja on pugenud kuritegelikud pätid ainult mitte IRL nimekirja. Aga Sulle ei räägita, et IRL Tallinna nimekirja esinumber ise on karistatud kihutajana, kahtlaste piiritaguste ärimeeste maaletooja, riigirahade väärkasutaja, kurjategija nii Venemaal kui USA-s... Kes siis on teised selles grupeeringus?!

Valija! Kas Sa tead, et Isamaaliit kui IRL asutaja on Keskerakonna Tallinna võimu „ristiisa“ kuna põlistas mittekodanike häältega selle erakonna võimu seadusandlikul teel Riigikogus.
Valija! Kas Sa usud, et ühe korruptandi ja maksumaksja raha riisuja asendamisega kolme korruptandi ja maksumaksja raha riisuja vastu saab likvideeritud korruptsioon ja maksumaksja raha riisumine?!

Valija! Kas Sa usud, et stagnatsiooni, vaesuse, korruptsiooni, riigi ja maksumaksja raha riisumise Eestis põlistanud käitumise loonud erakonnad suudavad luua muutusi paremale elule ka tulevikus?!

Valija! Ära usu valet, mida Sulle räägitakse Sinu lollitamise ja Sinuga manipuleerimise nimel!

Vali Eestimeelne ja aus jõud – vali Konservatiivne Rahvaerakond!

Meie hoolime oma inimestest ja rahvast!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP